Un porumbel l-a scapat pe un sofer neglijent de o amenda mare: "A fost Sfantul Duh"

Sofer vitezoman, salvat de un porumbel

O intamplare ciudata! Astfel poate fi catalogata experienta unui sofer, care fara sa aiba habar, a scapat de o amenda serioasa datorita „inspiratiei” unui porumbel. 

Intr-una dintre noptile in care conducea pe drumul catre casa, un conducator auto german a trecut printr-o localitate, in care limita de viteza era de 30 de kilometri la ora, cu viteza de 54 de kilometri. Un radar fix instalat in localitatea Viersen a surprins momentul, insa pe imaginile iregistrate de camera, fata conducatorului auto nu a putut fi identificata, pentru ca in acea clipa, un porumbel s-a ridicat in zbor si i-a acoperit fizionomia.

Desi au identificat numarul masinii, politistii germani au decis sa nu-i dea proprietarului amenda de 105 euro, admitand la randul lor ca e o situatie unica. Politistii au facut public cazul si au avut cateva declaratii amuzante atunci cand au incercat sa explice ceea ce s-a petrecut: „Am inteles ca a fost un semn divin si l-am lasat in pace pe sofer de data aceasta. Dar speram ca soferul a inteles ca a fost un semn de sus si va conduce legal de acum inainte”, au comentat amuzati agentii de politie. 

Episodul a fost preluat de intreaga presa internatonala, inclusiv de cei de la BBC, care au fost surprinsi atat de norocul conducatorului auto, cat si de felul in care politia rutiera germana a tratat acest caz neobisnuit. 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM ITI DAI SEAMA CA AI O CUTIE DE VITEZE DEFECTA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter