Un om de afaceri a vrut sa cumpere mii de masini! Motivul este surprinzator!

Articol scris de Marian P. , in data de 25 Martie 2019

Un om de afaceri din Cleveland a oferit, se pare, celor de la General Motors o afacere senzationala, intr-o incercare de a pastra operationala fabrica din Lordstown a gigantului american.

Da, Bernie Moreno s-a oferit sa cumpere mii de modele Chevrolet Cruze pe an si nu oricum, ci timp de cinci ani. Prima sa conditie a fost ca toate aceste vehicule sa fie construite in fabrica din Lordstown, oferind de lucru celor doua schimburi de acolo pentru cinci ani.

La ce i-ar fi folosit lui Moreno toate aceste masini? Ei bine, omul de afaceri avea in plan sa lanseze un serviciu de inchirieri de masini similar mai cunoscutelor Uber sau Lyft.

Propunerea a venit, conform informatiilor noastre, pe 6 martie, adica in ziua in care a iesit pe portile fabricii ultimul Cruze, ceea ce a insemnat disparitia locurilor de munca pentru aproximativ 1.500 de angajati.

Unul dintre oficialii locali, Dave Green, a confirmat intalnirea cu Moreno, dar nu a putut oferi mai multe detalii, pentru ca a semnat un acord de confidentialitate.

Contactat de presa locala, gigantul american Gemeral Motors nu a negat potentialul sau existenta unei astfel de idei, dar a declarat ca segmentul ocupat de acest model nu e chiar atat de viabil pe termen lung.

"Conducerea marcii a luat in calcul mai multe idei inainte de a decide, pe 26 noiembrie 2018, sa inchida fabrica din Lordstown", a declarat purtatorul de cuvant al marcii, Daniel Flores.

"Decizia de a opri productia modelului Cruze a fost luata ca raspuns la cererea de pe piata si noi credem ca acest segment nu e viabil pentru noi", a completat oficialul american.

"A fost vorba despre o decizie extrem de dificila, pentru ca are impact asupra oamenilor, familiilor sau comunitatilor. Tocmai de aceea, o parte dintre angajatii din Lordstown si-au gasit loc in alte fabrici de-ale marcii", a conchis domnul Flores.

Nu era mai buna oferta omului de afaceri local?...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Etichete: chevrolet, productie
Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Romania e tara tuturor posibilitatilor. De acest lucru ne-am convins inca o data dupa ce politistii au dat in urmarire un taximetrist acuzat ca a furat o pisica, in Bacau. ...
de - 24 Aprilie 2019
Politistii din judetul Olt au fost nevoiti sa isi foloseasca armamentul din dotare in actiunea de urmarire a unei carute. Ei incercau sa prinda mai multe persoane care au jefuit...
de - 24 Aprilie 2019
Manevra extrem de periculoasa in judetul Iasi. Un posesor de Audi depaseste in curba, pe linie continua si evita in ultima clipa o coliziune care, cu siguranta, ar fi curmat...
de - 24 Aprilie 2019
Probabil nu trebuie sa va mai spunem ca schimbul de ulei este una dintre cele mai importante operatiuni de intretinere a masinii. Acesta trebuie efectuat o data pe an sau...
de - 24 Aprilie 2019

Cele mai noi anunturi

10000.00 EUR - 24 Aprilie 2019
5999.00 EUR - 24 Aprilie 2019
4998.00 EUR - 23 Aprilie 2019
3750.00 EUR - 23 Aprilie 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare