Un copil de 11 ani a condus un Mercedes-Benz S-Class pe strazile publice, dar n-a fost sanctionat de Politia Rutiera

Pare greu de crezut, insa un copil care a condus un Mercedes-Benz S-Class pe strazile publice din America a scapat de Politia Rutiera. Iata care a fost motivul pentru care acesta nu a fost sanctionat.

Daca era prins pe strazile din Romania, un copil la volan sigur era sanctionat de politie. Insa, in America lucrurile stau altfel, pentru ca un copil de 11 ani a condus un Mercedes-Benz S-Class pe strazile publice si nu a fost sanctionat de Politia Rutiera. De ce s-a intamplat acest lucru?

Copil de 11 ani a condus un Mercedes-Benz S-Class fara sa fie sanctionat de Politia Rutiera

Lucrurile stau in felul urmator, iar in acest caz nu vorbim despre un copil care se plictisea singur in casa si a furat un Lamborghini. Ei bine, vorbim despre o bunica si nepotul ei de 11 ani, care avea probleme de sanatate.

Citeste si: Mercedes-Benz S-Class (W223) si-a facut debutul! Ce aduce noua generatie?

Atunci cand se aflau la plimbare la aproximativ 1.6 kilometri distanta de casa, bunicii i s-a facut rau, asa ca baietelul nu a mai stat pe ganduri. Cat timp bunica sa nu se sprijinea de un semn de circulatie, baiatul a fugit pana acasa, s-a urcat la volanul masinii si s-a intors dupa femeia in varsta.

Conform declaratiilor, bunicii nu i-a venit sa creada cand a vazut acel Mercedes-Benz S-Class si l-a vazut pe nepotul sau la volanul acesteia. Bineinteles, acesta nu a fost certat de femeie, care chiar i-a laudat calitatile de sofer. Si nu vorbim despre orice copil, ci unul pasionat de karturi si de motocross, asa ca acesta avea notiunile de baza.

Femeia a mai declarat ca nu a fost prima data cand copilul s-a urcat la volan, pentru ca si bunicul acestuia si-a testat nepotul, punandu-l sa mute masinile in garaj.

Bunica a fost salvata, iar copilul si-a exersat abitatile de sofer pe drumurile publice

Copilul si-a adus bunica in siguranta acasa, iar aceasta povesteste cu lux de amanunte cum acesta nici macar nu a calcat iarba cu masina, cu toate ca aleea de acces este destul de ingusta. Femeia a descris atitudinea copilului drept calma, chiar daca era vorba de o urgenta.

Intrebata de ce a ales tocmai modelul Mercedes-Benz S-Class, bunica baietelului a declarat ca a fost cea mai la indemana masina la momentul acela, desi nimeni nu ar putea da vina pe acesta de ce a ales tocmai modelul nemtesc.

Bineinteles, comentariile celor care au vazut acest video despre copil nu au incetat sa apara, asa ca multi au glumit despre faptul ca baietelul a gasit momentul perfect sa conduca masina sau ca a condus masina „cu clasa”.

Una peste alta, baietelul nu a primit nicio amenda de la Politia Rutiera pentru ca tot ce a facut a fost sa isi salveze bunica. Recunoastem faptul ca este destul de periculos, insa distanta pe care a condus nu a fost atat de mare.

VIDEOCLIPUL ZILEI