Un control de rutina al vamesilor intr-un Audi: O femeie ascundea sub fusta un... copil!

Un control de rutina al vamesilor intr-un Audi: O femeie ascundea sub fusta un… copil!

Caz incredibil petrecut la Vama Nadlac, acolo unde vamesii au avut parte de unul dintre cele mai ciudate evenimente traite in intreaga lor cariera. Un control de rutina intr-un autoturism marca Audi s-a soldat cu un rezultat neasteptat pentru ca cei de la granita aveau sa descopere un secret pe care pasagera din dreapta soferului il ascundea sub… fusta.

Vamesii au observat ca este ceva in neregula si au invitat-o pe femeie sa ii insoteasca pentru a fi controlata. Numai ca femeia, în vârstă de 34 de ani, din județul Prahova, care călătorea ca pasager într-un autoturism înmatriculat în România nu a mai coborât din autoturism si a scos la iveala… secretul. Concrect, tanara isi ascunsese sub fusta propriul copil. Acesta nu era bebelus si un baiatel de 10 ani, care voia sa plece din tara alaturi de mama lui. 

Problema a fost ca parintele copilului uitase sa-i faca pasaportul, care expirase de ceva vreme. 

„La cercetari, persoana in cauza a declarat ca impreuna cu soferul autoturismului au observat ca pasaportul minorului este expirat si deoarece nu mai aveau timp sa depuna actele pentru un alt pasaport, au hotarat sa-l ascunda, pentru a-l scoate din tara”, arata politistii de frontiera intr-un comunicat.

Potrivit acestora, femeia este cercetata acum pentru participatie improprie la tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat.

 

VIDEOCLIPUL ZILEI