Un batran a fost umilit de un sofer de autobuz in Timisoara: "Asa ceva nu-i faci nici unui dusman"

Batran lasat pe jos de soferul unui autobuz

Pe caldurile insuportabile de afara e de-a dreptul inuman sa alergi, mai ales daca nu esti la prima tinerete. Un batran din Timisoara a avut parte de un episod incredibil, fapt remarcat si de oamenii care au urmarit ce se intampla. 

Omul a alergat aproape 100 de metri pentru a prinde un autobuz, care urma sa-l duca mai aproape de casa, insa soferul mijlocului de transport in comun a ignorat efortul omului si i-a inchis usile in nas. In ciuda gesturilor disperate ale batranului conducatorul auto a fost de neinduplecat si a plecat din statie fara sa mai stea pe ganduri. 

Conducatorul auto risca sa intre la Comisia de disciplina a societatii de transport public.

„Daca soferul se va face vinovat, dupa ce va fi trimis la Comisia de cercetare disciplinara, acesta va fi sanctionat conform prevederilor din contractul colectiv de munca. Acesta poate fi sanctionat pecuniar cu pana la 30% din venitul lunar timp de trei luni sau, in functie de gravitatea faptei si daca este recidivist, risca sa ramana fara dreptul de a mai conduce mijloace de transport in comun”, a declarat Cosmin Bradu, purtator de cuvant al STPT.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter