Un barbat din Dolj a venit la examenul auto beat manga! Cum au reactionat politistii

Sofer baut la examenul auto

Tupeu, prostie sau inconstienta. Clar, una dintre ele. Un aspirant la obtinerea permisului de conducere a venit sa sustina proba practica sub influenta bauturilor alcoolice. Unul dintre politistii examinatori au sesizat acest lucru si si-a alertat rapdi colegii, care au venit cu un etilotest pentru a vedea care este starea candidatului.

Cel care voia sa devina conducator auto cu acte in regula are 33 de ani si domiciliaza in localitatea doljeana, Bradesti. Acesta a trecut cu bine de proba teoretica si in fata „orasului” a decis ca n-ar fi rau sa aiba mai mult curaj si a baut ceva inaite de mare test. Numai ca strategia lui s-a dovedit a fi falimentara, pentru ca politistul cu care urma sa sustina traseul a sesizat imediat si si-a chemat colegii de pe un echipaj al politiei rutiera, care i-au pus etilotestul. Rezultatul a fost grav pentru barbat.

„Vineri, 7 iunie 2019, ora 12.30, in timp ce comisarul sef de politie Dragomirescu Mihnea desfasura activitatea de examinare la proba practica pentru categoria B, a unui barbat in varsta de 33 ani, din comuna Bradesti, judetul Dolj, a constatat ca acesta emana halena acoolica. Politistul examinator a solicitat testarea candidatului cu aparatul etilotest de catre un agent de politie rutiera si s-a constatat o alcoolemie de 0,58 alcool pur in aerul expirat“, a declarat Maria Vasile, seful Serviciului de Inmatriculari si Permise Dolj pentru realitatea.net.

In mod evident, acest lucru i-a curmat drumul catre obtinerea permisului auto barbatului din Bradesti, care mai are mult de asteptat pana cand va sustine un nou examen. 

Videoclipul zilei
5 DOTARI AUTO PE CARE LE FOLOSIM GRESIT
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter