Un barbat a pus sechestru pe un Mercedes CLA, aflat pe locul lui de parcare, si cere despagubiri serioase

A sechestrat un Mercedes CLA, aflat pe locul lui de parcare

Un barbat a imprejmuit cu un gard improvizat o masina care a fost lasata pe locul lui de parcare si cere despagubiri serioase proprietarului. Numai ca autoturismul apartine unei companii de inchirieri, iar scandalul a luat amploare, omul refuzand sa „elibereze” autovehiculul pana nu va fi platit.

Barbatul se plange ca locul de parcare ii este tot timpul ocupat de oameni care tranziteaza zona. De aceasta data, a sunat la cateva companii de tractari auto, cerand sa fie remorcata masina, dar toate l-au refuzat, dupa ce au ajuns la fata locului. Motivul este cat se poate de simplu. La locul cu pricina nu exista niciun semn sau placuta care sa ateste ca ar fi proprietatea privata a cuiva.

Soferul care a parcat ilegal masina in fata casei unui cetatean din Seattle, un Mercedes CLA, nu a fost de gasit, iar „pagubitul” a ajuns la compania de unde a fost inchiriata masina. Le-a oferit un ultimatum de doua ore sa mute masina, iar angajatii nu s-au putut conforma, astfel ca americanul a construit un gard in jurul autoturismul si nu vrea sa-i mai dea drumul.

Mai mult, barbatul cere despagubiri pentru „improvizatia” lui, taxa pe locul de parcare si taxa de „hartuire”, pentru ca a fost deranjat de cel care inchiriase Mercedes-ul si care incerca sa isi recupereze masina. Despagubirile cerute de american se ridica la aproape 900 de dolari, adica aproape 4.000 de lei.

Compania rent-a-car a luat atitudine si a facut declaratii publice pentru presa internationala: „Nu vom permite nimanui sa actioneze din astfel de motive sau sa obtina bani de la noi prin amenintari ori cu forta. Masina a fost retinuta in mod ilegal si ne impiedica sa ne desfasuram activitatea de inchiriere in mod normal.”. Cu toate acestea, firma nu vrea sa inainteze o plangere si doreste rezolvarea problemei fara a fi luate masurile legale.

In schimb, barbatul care a retinut masina spune ca nu va inlatura gardul improvizat decat daca politia ii va cere acest lucru.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PRET ARE CEL MAI IEFTIN TESLA MODEL S SECOND HAND?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter