Uber a anuntat numele primului oras, din afara SUA, in care vor aparea taxiurile aeriene

UBER va lansa taxiurile aeriene

2020 este anul in care clientii fideli ai companiei UBER se vor bucura de taxiuri aeriene. Reprezentantii firmei au anuntat ca vor incepe un proiect pilot si au dezvaluit inclusiv numele orasului din afara Statelor Unite ale Americii in care vor aparea primele mijloace de transport pe calea aerului. Acesta este un pas urias pentru tehnologie, iar in functie de succesul de care se vor bucura taxiurile aeriene, acestea vor aparea si in restul metropolelor din lume, unde UBER isi desfasoara activitatea.

In cadrul summit-ului Elevate, UBER a facut public numele orasului in care vor fi implementate serviciul de ride-sharing aerian. Este vorba despre Melbourne (Australia), iar taxiurile nu vor fi marca inregistrata UBER, ci produse ale companiilor de profil din lume. Aeronavele urmeaza sa decoleze si sa aterizeze 100% vertical (prin tehnologia eVTOL) si vor fi folosite de platforma Uber Air.

”Conceptele acestui an propun heliporturi conectate din punct de vedere al mobilitatii pentru lansarea serviciilor comerciale in Dallas, Los Angeles si Melbourne in 2023. Cele 16 tipuri de design propuse de 8 companii prestigioase de arhitectura includ structuri de parcari modernizate si constructii noi care sa indeplineasca conditiile tehnice ale unui astfel de aeroport”, se arata in comunicat emis de celebra companie. 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter