Turist ratacit pe munte in Semenic din cauza GPS-ului

Salvamontistii din Caras-Severin au fost nevoiti sa intervina, joi, pentru a gasi un turistcare s-a ratacit pe munte cu masina, din cauza GPS-ului care l-a indrumat gresit.

Turist ratacit pe munte in Semenic din cauza GPS-ului

Cand si-a dat seama ca s-a ratacit pe munte, turistul, originar din Mehedinti, a sunat singur la 112 pentru a anunta ca s-a pierdut pe un drum forestier din cauza GPS-ului care l-a indrumat gresit.

Din informatiile transmise de salvamontisti, se pare ca barbatul se indrepta spre Orastie si a introdus destinatia in aplicatia de mobil Waze. Pentru ca in zona semnalul era destul de slab, programul i-a incarcat o posibila ruta abia dupa jumatate de ora. In tot acest timp, turistul nostru s-a plimbat fara vreo directie clara pe munte. Cand programul i-a incarcat ruta aleasa, barbatul a avut surpriza sa descopere ca drumul indicat era de fapt blocat.

"S-a blocat pe Muntele Mic, pe un drum forestier. Barbatul se afla singur in masina si nu a patit nimic. Am solicitat un tractor cu troliu sa vina sa traga masina pe sosea”, au declarat reprezentantii Salvamont Semenic.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Mercedes-AMG E 63 S T-MODELL: RIVAL PENTRU AUDI RS6?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter