Tupeu de soferita bauta, la volan! Tanara ii explica agentului ca are voie sa bea si sa conduca

Soferita bauta la volan, oprita de politisti

Cand alcoolul si tupeul pun stapanire pe o soferita „desteapta”, iese un dialog spumos cu agentul constatator. Minute intregi o domnisoara ii explica politistului ca sofatul sub influenta alcoolului este permis si acest lucru ar fi stipulat chiar in Codul Rutier.

Dupa ce ar fi consumat „doar un paharel inainte de masa”, oprita de politisti pentru un control de rutina, o femeie ii mustreaza pe agenti ca nu cunosc legislatia rutiera. Ce sustine ea? Ca infractiunea si contraventia sunt acelasi lucru, si cum alcoolemia indicata de etilotest este de 0,13 mg/l, fapt ce nu constituie infractiune, prin „deductie logica” acest lucru nu ar fi nici contraventie.

Inutil incearca oamenii legii sa ii explice ca a conduce sub influenta alcoolului este total interzis, soferita o tine pe a ei: „Nu stiu ce lege stiti dumneavoastra, domnule politist!”. Si ca sa isi sustina convingerile, tanara scoate telefonul mobil si incepe sa ii citeasca agentului din Codul Rutier. Degeaba, insa! Femeia nu intelege nici cu textul in fata ca infractiunea si contraventia nu sunt sinonime.

Uitati aici, am gresit eu cu ceva?!”, il intreaba ea pe politist. Satul sa ii explice fara succes diferentele, agentul ii inmaneaza procesul-verbal si o roaga sa il semnaze. Evident, domnisoara refuza si se pregateste sa demareze.

Momentul cu adevarat socat vine abia acum. Convinsa ca poate circua in continuare pe drumurile publice, pentru ca are „dovada” de la politist, soferita ramane blocata in clipa in care omul legii ii transmite ca tine in mana o dovada inlocuitoare a permisului FARA drept de circulatie si, prin urmare, pentru a nu infaptui o infractiune, ar fi bine sa coboare din masina si sa se deplaseze pe jos, spre casa.

Clipul a ajuns viral pe Internet si a fost urmarit pana in momentul scrierii acestui articol de peste o jumatate de milion de romani.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter