Trotinetele electrice ar putea fi interzise! Guvernantii vor sa scoata in afara legii deplasarea pe carosabil cu acest mijloc de transport!

Trotinetele electrice, scoase in afara legii?

Posesorul unei trotinete electrice s-a stins la jumatatea acestei saptamani dupa ce, din cauza vitezei, a intrat intr-o coliziune cu autoturism. Incidentul tragic i-a facut pe guvernanti sa se gandeasca la eliminarea rapida a dreptului de a circula cu trotinetele pe carosabil.

Evenimentul s-a produs in orasul suedez Helsinborg, iar barbatul care si-a pierdut viata ar fi circulat cu mare viteza, ceea ce a facut imposibila redresarea in timp util si evitarea impactului devastator.

Potrivit presei scandinave, victima cobora o panta si pentru ca nu a sesizat aparitia autoturismului nu a mai putut impiedica accidentul. Omul a fost transportat de urgenta la spital cu rani foarte grave, insa, din pacate pentru el, medicii nu l-au mai putut salva.

Dupa acest grav accident rutier, Agentia de Transport din Suedia a facut un apel disperat catre legiuitorii tarii nordice sa interzica dreptul posesorilor de trotinete de a mai merge pe carosabil propunerea fiind luata in serios si urmand a se analiza cererea agentiei amintite.

Sansele ca aceasta doleanta sa treaca de votul celor care conduc Suedia sunt destul de mari, mai ales ca astfel de episoade se pot repeta in viitor, iar trotinetele electrice au invadat, pur si simplu, toate strazile Europei.

 

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter