Triunghi amoros, deconspirat de un eveniment rutier! O femeia si-a surprins sotul cu amanta, dupa ce barbatul a facut accident cu masina

Barbat surprins cu amanta dupa un accident

Un accident rutier in Cluj-Napoca a scos la iveala o relatie extraconjugala si a provocat un scandal monstru in care au fost implicati un barbat, sotia acestuia si... amanta.

In timp ce se deplasa pe strada Fabricii, barbatul din poveste a ajuns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un alt autovehicul. Sotia, speriata, s-a deplasat de urgenta la locul accidentului. Acolo, surpriza! Amanta barbatului primea ingrijiri medicale de la un echipaj sosit la fata locului.

Femeia inselata a uitat de accident si a eliberat o adevarata tirada de cuvinte injurioase la adresa sotului si a ibovnicei acestuia. Un singur lucru a salvat-o pe amanta de la o paruiala zdravana: ambulanta in care se afla. Si cum era greu sa „poarte un dialog” cu femeia ranita, sotia incornorata si-a varsat naduful asupra mamei „dusmancei”.

Cu greu au stapanit-o politistii pe sotia furioasa, care s-a ales si cu o amenda pentru tulburarea linistii publice. In urma accidentului, doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Doua persoane sunt consultate de echipajul SAJ in aceste momente. Pompierii au asigurat siguranta locului cu o autospeciala cu modul de descarcerare, fara a fi nevoie sa extraga persoanele din autoturisme”, a precizat purtatorul de cuvant ISU Cluj, citat de gazetadecluj.ro.

Newsletter

Whatsapp