Tragedie pe o autostrada din Michigan: un camion cu Nutella a fost implicat intr-un accident spectaculos!

Magazinele din Michigan au ramas fara Nutella: camionul care transporta produsul in magazine a avut accident!

Accident Camion Nutella

De ce tragedie, veti intreba? Ne-am gandit in primul rand la cei care consuma alimentul din titlu. Mai ales ca vorbim despre nu mai putin de 20 de tone de Nutella, care s-au raspandit si au fost pierdute pe o autostrada din Indiana.

Politia din statul Indiana a declarat ca tirul, un model Freightliner 2003, care avea atasata si o remorca, a trecut printr-un accident spectaculos pe partea de vest a autostrazii I-96, lunea trecuta, undeva pe la ora 21:00.

Ce s-a intamplat, de fapt? Se pare ca soferul camionului, Chuhar Singh, a vazut o masina in fata sa in ultimul moment, asa ca a fost nevoit sa actioneze brusc frana.

Hotarat sa evite acrosarea masinii din fata, Singh a apasat pedala de frana cat a putut de tare si a incercat sa vireze catre stanga. Din pacate, a pierdut controlul masinii si a iesit in afara benzii de rulare, pornind catre contrasens, pana cand a lovit frontal separatoarele de drum din beton.

Cabina tirului si remorca s-au rasturnat, atat pe sensul de mers cat si pe contrasens, asa ca tot traficul a fost blocat pentru aproximativ doua ore si jumatate. La capitolul pagube putem pune si cei peste 500 de litri de motorina, care s-au varsat in momentul accidentului dar, din fericire, soferul a scapat nevatamat.

O alta veste buna este aceea ca bunatatea cu aroma de ciocolata era depozitata in recipiente si nu in forma lichida, asa ca echipa care se ocupa de curatarea drumului a scapat de o adevarata corvoada. Nu uitati ca sarmanii oamenii au fost nevoiti sa se ocupe de carburantul deversat pe partea carosabila. Si nu doar de data aceasta...

Pana la urma, trebuie sa recunoastem ca fabrica producatoare poate oricand trimite un nou transport de Nutella catre magazine, dar acest incident ar fi putut avea consecinte mult mai rele, atat pentru soferul camionului cat si pentru ceilalti participanti la trafic.

E adevarat, pe de alta parte, ca unele magazine au ramas fara Nutella pe rafturi, dar sa nu uitam ca, in primul rand, nimeni nu a fost ranit daca a consumat mai putina ciocolata si, in al doilea rand, viata este mult mai importanta decat un produs de genul asta. Concluzia? In afara de camion si de cele cateva recipiente cu Nutella, nu au mai existat altfel de "victime"...

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter