Toyota scoate o masina pentru o comanda speciala. Va fi unica in lume!

Toyota face masina pentru imparatul Japoniei

Specialistii de la Toyota pregatesc ultimele detalii pentru constructia uneia dintre cele maibune masini existente pe piata. Niponii vorproduce un singur exemplar, care nu va fi vandut ci va fi oferit drept cadou.

Presa japoneza anunta ca viitorul imparat se va deplasa intr-o limuzina special creata pentru el. Asa cum bine se stie, fostul suveran, Akihito, a abdicat de pe tron la finele lunii martie a acestui an, locul sau fiind luat de catre Naruhito, urmasul de drept al coroanei, in varsta de 57 de ani.

Cei mai buni angajati ai celor de la Toyota s-au apucat de treaba si vor fi gata pana in toamna, atunci cand vor incepe procesiunile de incoronare ale noului lider de la Tokio. In mod inevitabil, mai multe informatii despre viitoarea masina regala s-au scurs in presa, existand certitudini ca automobilul va fi decapotabil si se va construi pe scheletul celebrului model Century, creat pentru prima data in anul 2017.

Se pare ca masina va avea patru locuri si, asa cum era de asteptat, va beneficia de cele mai bune dotari pentru cel mai important om al insulei asiatice. 

Pentru pasagerii de pe locurile din spate se va mai oferi printre altele niste suporturi pentru picioare (doar pentru pasagerul din stanga), scaune reglabile electric (cu incalzire si masaj), masute, un panou de control dedicat al comenzilor pentru scaune si pentru climatizare, un sistem multimedia individual sau un sistem audio cu 20 de difuzoare.

Toyota Century este automobilul oficial al capetelor incoronate din Japonia. In 2006, compania a construit o versiune speciala Century Royal pentru fostul suveran. Toate cele patru exemplare ale masinii au primit praguri din granit, o tapiterie a plafonului cu „hartie de orez” si un habitaclu cu finisaj de lana.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM VERIFICI DACA MASINA PE CARE O CUMPERI E FURATA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter