Topul absolut genial unde Dacia se afla in fața nemtilor de la BMW, Audi si Mercedes-Benz

Cu toate ca pare greu de crezut, Dacia se afla in fata nemtilor de la BMW, Audi si Mercedes-Benz. In ce tare se intampla acest lucru si care este topul care face de ras marcile germane in fata modelelor de la Dacia.

Topul absolut genial unde Dacia se afla in fața nemtilor de la BMW, Audi si Mercedes-Benz

Dupa cum bine stim, marca Dacia este foarte bine vazuta in afara Romaniei asa ca este si acesta un motiv de mandrie. Mai mult, Dacia se claseaza extrem de bine intr-un top si face de ras marcile germane ca Audi, BMW sau Mercedes-Benz.

Care sunt cele mai fiabile masini in Marea Britanie?

Conform celor de la What Car?, celebra revista din Marea Britanie, cele mai fiabile masini care au obtinut un scor de 100% sunt Kia Soul, Lexus CT si Toyota Yaris Hybrid. Dupa cum vedeti, doua dintre aceste masini vin cu tehnologie hibrida, ceea ce demonstreaza ca aceste automobile nu va vor da batai de cap.

Citeste si: Motivele pentru care masinile Range Rover sunt printre cele mai putin fiabile de pe piata

Modelele care nu au ajuns pe podium, vin si ele cu tehnologie hibrida si aici vorbim despre Lexus NX, Lexus RX si Toyota Auris Hybrid. Singurele modele care se apropie de scorul de 100% si care nu vin cu tehnologie hibrida sunt MINI Countruman si Toyota RAV4.

In partea de jos a topului, cu un scor mai mic de 70% gasim modelele Range Rover, Jeep Renegade si Nissan X-Trail. Si modelul Range Rover Velar dezamageste, din cauza problemelor pe care le are.

Afla si care sunt top 5 cele mai fiabile masini second hand pe care sa le cumperi in anul 2020! Mai mult, iata si cele mai fiabile motoare din lume!

Care sunt cele mai fiabile marci de automobile?

Acum, este momentul sa discutam si de cele mai fiabile marci de automobile, nu mai vechi de 5 ani. Dupa cum era de asteptat, Lexus troneaza pe locul 1. Japonezii isi mentin reputatia de producatori de automobile extrem de fiabile asa ca urmatoarele doua locuri sunt ocupate de Toyota si Suzuki.

Tesla ajunge pe locul patru, iar Subaru se situeaza pe 5. Kia a obtinut locul 6, iar Hyundai locul 7, in timp ce MINI preia locul 8, urmata de Skoda pe locul 9. Locul 10 este obtinut de cei de la Honda, in timp ce locul 11 a fost ocupat de cei de la Volvo.

Pe locul 12, se situeaza Dacia, urmati de cei de la Mitsubishi. Ford ia locul 14, in timp ce Seat se situeaza pe 15. Volkswagen primeste locul 16, iar Mazda locul 17, urmati de cei de la Peugeot pe 18 si Fiat pe 19.

Audi se situeaza pe locul 20, BMW pe 21, Citroen pe locul 22, Porsche pe locul 23, in timp ce Mercedes-Benz a ocupat locul 24. Alfa Romeo urmeaza pe 25, in timp ce Jaguar ocupa locul 26, iar Vauxhall locul 27. Nissan se afla pe locul 28, Jeep pe 29, Renault pe 30, iar la coada clasamentului se afla Land Rover.

Dupa cum vedeti, brandul Dacia se situeaza inaintea celor de la Audi, BMW si Mercedes-Benz, pentru ca automobilele produse de acestia nu au inregistrat probleme. Iata ca Dacia produce masini fiabile!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter