Top Gear se amana si dureaza numai sase episoade

Top Gear

Daca inca exista cineva care nu a auzit de Top Gear si este nou pe site-ul nostru, noi ii oferim o mica poveste despre Top Gear. Top Gear este o renumita emisiune auto care tine de trustul BBC si se poate vedea, la noi in tara, pe Discovery. Emisiunea a fost prezentata de Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May, dar acum are sase prezentatori diferiti printre care si Matt LeBlanc – Joey din serialul indragit de toata lumea, „Friends”.

Cei trei prezentatori au incetat colaborarea cu Top Gear in urma incidentului dintre Jeremy Clarkson si producatorul emisunii – Jeremy Clarkson l-a lovit pe producator cu pumnul si i-a adus injurii. Tot ce trebuie sa stim este ca cei doi si-au reglat conturile pe cale legala, iar acum totul este bine intre cei doi.

Mai trebuie sa stim despre emisiunea Top Gear ca este castigatoare a premiilor BAFTA, adica British Academy for Film and Television Awards, a premiilor NTA, adica National Television Awards si a premiilor Emmy.

Cu totii am urmarit aceasta emisiune si cu totii ne-am amuzat si am luat parte, cu sufletul si cu mintea, la testele cu masini puternice. Cu totii am visat macar o data la a ne aseza la volanul unei masini prezentate de Top Gear si cu totii am ravnit la adrenalina produsa de supercarurile din emisuni.

Iata ca emisiunea revine pe ecrane, iar la bordul ei se afla Matt Le Blanc, Sabine Schmitz, Chris Harris, Eddie Jordan, Rory Reid si Chris Evans. Surpriza, poate neplacuta pentru unii, este ca show-ul auto nu apare, asa cum s-a stabilit, pe 8 mai, ci pe 22 mai anul curent, dupa surse ca Daily Mail sau The Sun.

Primul sezon va avea numai sase episoade, si nu opt episoade asa cum se spunea initial. De ce? Pentru ca desi formatul ramane acelasi, exista o multime de modificari – de la scenariul emisiunii pana la productie. O cauza ar fi si schimbarile in randul prezentatorilor si in randul echipei.

Nu trebuie sa aruncam cu pietre, ci trebuie sa asteptam in liniste sa revedem emisunea noastra mult iubita. Este de inteles amanarea, avand in vedere ca se lucreaza cu oameni noi si cu reguli noi. Este nevoie de adaptare, caci toti suntem oameni, iar faptul ca Top Gear vor sa revina cu o emisiune de calitate este apreciat, asa ca sa-i lasam sa-si faca treaba in liniste casa ne putem bucura de un produs excelent, asa cum ne-au obisnuit.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter