Iata care sunt cele 7 vehicule care vor supravietui sfarsitului lumii

Intr-o lume incrancenata ca cea din zilele noastre, nu trebuie sa fii neaparat adeptul teoriei conspiratiei pentru a-ti da seama ca ne indreptam spre un viitor care seamana cu ideile apocaliptice ale unor regizori ai momentului.

Fie ca este vorba despre desertificare si despre diparitia resurselor naturale, ca in seria "Mad Max", fie ca vorbim despre o lume condusa de maimute, ca in "Planet Of The Apes", sau despre una plina de morti-vii, ca in "28 Days Later" sau "The Walking Dead", toate aceste dezastre virtuale ne-au invatat ca trebuie sa fim plini de resurse atunci cand vine vorba despre supravietuire.

Si ce poate fi mai bun intr-o astfel de situatie decat un vehicul echipat pentru orice fel de eveniment?

Iata cateva optiuni pentru aceia dintre voi care au invatat sa plece urechile si la viziunile altora:

7. Paramount Marauder

In zilele noastre, Paramount Marauder este favoritul fortelor armate sud africane si a celor din Azerbaidjan, in special datorita abilitatii vehiculului de a transporta greutati mari si de a trece peste mine fara nici o grija. Mai nou, pana si producatorii de jocuri video si-au dat seama de potentialul acestei masini, ea aparand ca optionala in jocul cu masini "Rocket League".

6. Cadillac One (Bestia)

Masina presedintelui Statelor Unite ale Americii se dovedeste a fi foarte rezistenta in conditii foarte dure, fie ca este vorba despre bombe sau gloante, fie ca vorbim despre flacari sau arme chimice.

Vesti excelente pentru un presedinte si suntem siguri ca exista slujbe mai rele decat a fi soferul unui astfel de bolid, mai ales daca vine sfarsitul lumii: Cadillac One va fi cel mai sigur loc de pe drumuri.

5. Toyota Hilux (1988)

Masina pick-up "aproape indestructibila" este o interpretare de data mai recenta a camionetei dupa care plange Marty McFly in "Back To The Future", iar unii dintre iubitorii de masini o vad ca fiind un supravietuitor in cazul unor scenarii apocaliptice.

Atunci cand cladirile se darama in jurul tau iar valurile oceanelor au inundat deja mari suprafete din uscat, Toyota Hilux de va duce in siguranta acolo unde vrei sa ajungi.

4. Land Rover Defender

Trei sferturi din masinile Land Rover fabricate in ultimii 70 de ani sunt inca folosite. In cazul in care esti interesat sa te mentii in miscare in situatii de apocalipsa, ar trebui sa fii cel putin curios sa incerci un asemenea clasic.

Design-ul simplu al modelelor initiale a fost folosit si de masinile de tractare, de cele militare, de ambulante, de masinile de pompieri sau de plugurile de zapada. Mai mult, Land Rover apare in cam toate filmele din universul James Bond.

3. Oshkosh Wheeled Tanker

Daca instinctele iti spun ca apocalipsa care va lovi Pamantul va semana cu cea reprezentata in seria "Mad Max", acesta ar putea fi vehiculul de care ai nevoie.

Creat special pentru Ministerul Britanic al Apararii, camionul arata de parca s-ar simti mai bine in desert unde, datorita capacitatii sale de peste 18.000 de litri, ar fi ideal pentru transportul apei sau al oricaror alte lichide. Este ajutat si de cauciucurile sale off-road, care nu pot fi oprite de aproape nici un fel de teren.

2. Action Mobil Desert Challenger

Pentru cei care viseaza sa combine sfarsitul lumii cu vacanta vietii lor, cea mai buna alegere pare sa fie Action Mobil Desert Challenger. Nici un scenariu apocaliptic nu este complet fara acest excentric vehicul, care pare creat din ramasitele zonelor candva locuite prin care trece. Masina este, pentru a trage un fel de concluzie, o adevarata casa pe roti, pe opt roti mai exact.

1. Bugatti Chiron

In cazul in care toate aceste variante sunt putin prea cuminti pentru un lup singuratic ca tine, ia in calcul un alt monstru al drumurilor: Bugatti Chiron.

O evadare cu 420 de km/h nu pare lipsita de sens in situatii limita, iar forma sport a acestui bolid nu este trecuta usor cu vederea nici de femeile care iti ies in cale. Pana la urma, e posibil ca tu sa fii cel caruia ii pica in sarcina sa repopuleze Planeta. Lasa-ti imaginatia sa zburde si... la drum!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CARE SUNT MASINILE CU CELE MAI MARI GARANTII?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: WhoCanFixMyCar.com

Newsletter