Top 7 masini pe care Regina Marii Britanii le prefera!

Regina conducand

Pe parcursul vietii sale remarcabile, Regina Elizabeth II, care tocmai si-a aniversat venerabila varsta de 90 de ani, a devenit cunoscuta, printre altele si pentru faptul ca din cand in cand se descotoroseste de soferii sai.

Intr-adevar, se spune adesea ca ei ii place sa sofeze, si o face cat de des poate. Asa cum va asteptati, gusturile sale in materie de masini au fost de-a lungul anilor, si inca sunt, extrem de patriote, Regina Mama conducand indeosebi masini produse de fabricanti britanici, cum ar fi Jaguar, Land Rover sau Rolls-Royce.

Dar ea a facut si unele alegeri mai putin anticipate, alegand de multe ori marca Daimler. Regina a invatat sa conduca in timpul razboilului ca Printesa, atunci cand a luat lectii de condus in Windsor Great Park cu Auxiliary Training Service, o subdiviziune a armatei britanice formata initial ca un serviciu voluntar al femeilor si care a devenit ulterior Corpul Regal de Armata al Femeilor.

Dupa terminarea ostilitatilor si chiar dupa incoronarea sa, Majestatea Sa a continuat sa-si conduca familia de colo pana colo, chiar daca in mod oficial nu avea permis de conducere.

Haideti sa vedem impreuna care au fost cele mai emblematice masini conduse de Regina Marii Britanii sau acelea in care a fost condusa Domnia Sa:

1. Vauxhall Cresta Estate

De exemplu, acest Cresta a dezvaluit la vremea aceea gustul pentru Vauxhall. In anii '70 ea a fost fotografiata conducand o astfel de masina, iar in anii ce au urmat a fost reperata la volanul unul VAUXHAL OMEGA sau chiar si in spatele unui INSIGNIA

2. Jaguar X-Type Estate

Mai tarziu, Majestatea Sa a trecut la Jaguar X-Type Estate, o masina eleganta, demna de o fata regala. Se spune ca ea inca mai conduce aceasta masina atunci cand merge la Castelul Windsor si cand merge la biserica.

3. Rolls-Royce Phantom VI

De sigur ca pentru ocazii oficiale, Majestatea Sa a continuat sa fie condusa in limuzinele oficiale ale statului, care in general erau cele ale britanicilor de la Rolls Royce, inclusiv acest Phantom modificat.

4. Bentley State Limusine

Mai recent, masina oficiala a Casei Regale a Marii Britanii a devenit un model personalizat, facut la comanda de catre cei de la Bentley. Acest exemplar a fost produs in doar doua unitati.

5. Humber Super Snipe Convertible

Intr-o serie de vizite oficiale in strainatate, Majestatea Sa a fost plimbata in mai multe vehicule, inclusive in acest superb HUMBER SUPER SNIPE convertible, care a insotit-o pe Regina in primul sau tur facut prin Commonwealth ca monarh impreuna cu Printul Philip.

6. Land Rover Defender

Totusi, se pare ca Regina emana fericire si veselie atunci cand conduce singura. La fel in in aceasta poza, in care Regina este in spatele volanului uneia dintre masinile off-road. Land Rover Defender se pare ca este masina preferata, nu?

7. Daimler Super V8 LWB

Acest exemplar de lux folosit de Regina in primii ani ai mileniului reprezenta un model facut la comanda cu suport de posete, lumini stroboscopice albastre pentru a ajuta la eliberarea traficului si telefon pentru convorbiri importante.

Majestatea Sa a folosit masina pentru transportul personal in jurul proprietatii Windsor si pentru a merge la Palatul Buckingham.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter