Top 7 barci inspirate de masini! Ce ai conduce?

Daca ai fost vreodata pe o barca inseamna ca stii senzatia si cat de distractiv este. Barcile au existat de foarte multi ani si au jucat un rol important in vietile oamenilor.

In zilele noastre, mijloacele de transport pe apa s-au dezvoltat in mod constant, la fel ca si masinile.

Da, exista ambarcatiuni de lux care arata senzational si pot fi chiar si mai scumpe decat masinile... unele dintre ele cu mult mai scumpe.

Citind despre acest subiect interesant si despre anumiti proprietari de iahturi, am descoperit ca exista cateva modele de barci inspirate de masini. Sa vedem un top 7 barci care si-au gasit inspiratia in masini!

1. 1. AMG Cigarette

Barcile special concepute pentru curse sunt fabricate de AMG in colaborare cu Cigarette, un cunoscut producator de barci. Pentru a aniversa 10 ani de colaborare, cele doua companii au construit o barca impresionanta, asa cum probabil va asteptati.

Ea se numeste Marauder AMG si este inspirata de Mercedes-Benz AMG GT R. Barca detine doua motoare V8, dar nu cele de la Mercedes AMG. Motoarele sunt produse de Mercury Racing si furnizeaza impreuna 3100 de cai putere.

2. 2. Lamborghini Aventador Super Veloce

Lamborghini Aventador Super Veloce este o barca open-top care poate ajunge pana la viteza de 290 kilometri/ora si este construita pentru a se potrivi cu supercarul produs in 2016. Cu siguranta unii dintre voi deja se viseaza pe ape line, dar nu uitati ca monstrul apelor este inspirat de monstrul soselelor. 

Asa ca daca va trece prin cap sa va cumparati un Lamborghini Aventador Super Veloce... nu va aventurati prea tare daca sunteti incepatori.

3. 3. Riva Ferrari 32

Cei de la Riva sunt cunoscuti in lumea barcilor inca din 1842, iar colaborarea cu cei de la Ferrari a fost cumva inevitabila.

Super barca Riva Ferrari 32 a fost construita in 1990 si este o barca produsa in 30 de exemplare. Designul este inspirat din Formula 1, iar culoarea aleasa pentru vopsea este, evident, rosu Ferrari.

4. 4. Bugatti Niniette 66

Ei bine, exista si un iaht care se poate compara cu Bugatti Chiron. Cei de la Bugatti s-au asociat cu designerul Palmer Johnson pentru a crea Ninette 66, un iaht sportiv in editie limitata.

Se spune ca ideea de a construi o astfel de barca le-a venit celor de la Bugatii atunci cand au vazut interesul oamenilor pentru Chiron, la Salonul Auto de la Geneva 2016. Fiecare isi ia inspiratia de unde poate... uneori un simplu public te poate impinge sa faci ceea ce nu ai banuit vreodata.

5. 5. Skoda VisionSea

Barca concept de la Skoda este inspirata de Skoda Vision C si a imprumutat o multime dintre elementele de design ale masinii concept.

Barca este propulsata de un sistem hibrid bazat pe un motor turbo pe benzina cu injectie directa, completat de un motor electric, care impreuna furnizeaza 270 cai putere.

6. 6. Rolls-Royce Aeroboat S6

Barca britanicilor imbina armonios traiul luxos cu navigarea ultra-performanta. Daca rostim Rolls-Royce ne imaginam deja eleganta pura, cuvintele cheie care definesc iahtul Aeroboat S6.

7. 7. Porsche Fearless

Porsche Design si constructorul de barci cu sediul in Miami, Fearless, s-au asociat pentru a crea o barca care pune in umbra modelul 911 de la Porsche.

Asa sa fie? Pozele sunt spectaculoase, ce-i drept! Barca este propulsata de un motor Dodge Viper de 525 cai putere.

Newsletter

Whatsapp