Top 5 masini Porsche cu cea mai rapida acceleratie

Articol scris de A. Manole, in data de 12 Iulie 2018

In ultima vreme, cei de la Porsche ne-au prezentat cateva filmulete despre masinile produse de ei. Seria Top 5, asa cum sunt cunoscute filmuletele aparute in mediul online, ne-a adus in prim plan top 5 masini cu motoare racite pe aer din gama lor.

Acum compania germana a dezvaluit inca un top, care este foarte interesant, mai ales pentru noi, iubitorii de masini puternice. Avem, in cele ce urmeaza, un clasament al celor mai puternice 5 masini Porsche.

Veti vedea adevarate rachete pe sosele, autovehicule puternice, care reusesc sa aiba o acceleratie extraordinara. Masinile prezente in top se confrunta pe o pista de intreceri.

La start se pozitioneaza cate doua masini, iar cea care iese castigatoare, trece mai departe in concurs si se intrece cu urmatoarea. Sunteti gata sa le vedeti? Haideti sa aflam impreuna care sunt top 5 modele Porsche cu cea mai rapida acceleratie!

1. Porsche Carrera GT si Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sports Turismo

In prima secventa a filmului video avem un Porsche Carrera GT, care se confurnta cu un adversar mai putin asteptat, Sport Turismo Turbo S E-Hybrid.

Aceasta alaturare este poate un pic neobisnuita, si asta nu doar din cauza numelui lung al celei de-a doua masini. Nu, multi cei care au vizionat deja filmuletul se intreaba cum poate un Porsche Carrera GT sa se ia la intrecere cu un model sports wagon?

Ei bine, iata ce este posibil. Ba mai mult, socant este ca al doilea model accelereaza pana la 100 de kilometric/ora in 3,4 secunde, in timp ce Carrera GT are nevoie de 3,9 secunde. Aceste rezultate plaseaza Porsche Carrera GT pe locul 1 in acest top, in timp ce Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sports Turismo se instaleaza tot pe locul 1, doar ca o treapta mai jos.

2. Porsche 911 Turbo S

Cea de-a doua cursa in acest clasament se da intre masina plasata pe locul 2, Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sports Turismo, si un superb 911 Turbo S.

Evident ca, asa cum probabil va asteptati, micutul 911 Turbo S o ia inainte. Masina sport sprinteaza pana la 100 kilometri/ora in 2,9 secunde si se claseaza astfel pe locul 2.

3. Porsche 911 GTR2 RS

Masina plasata pe locul trei, 911 Turbo S, intra asadar in urmatoarea cursa, si trebuie sa infrunte un adversar mai agresiv - Porsche 911 GTR2 RS.

Inainte de aceasta intrecere multi credeau ca Turbo S tractiune integrala se va descurca mai bine comparativ cu GTR2 RS, care are tractiune spate.

Ei bine, lucurile nu stau chiar asa. Cei 700 de cai putere fac munca mai usoara pentru GTR2, si astfel masina reuseste sa ajunga la 100 kilometri/ora in doar 2,8 secunde. Astfel Porsche 911 GTR2 RS devine a doua cea mai rapida masina din acest top.

4. Porsche 918 Spyder

Pentru lupta finala, ca sa-i spunem asa, cei de la Porsche scot la inaintare cel mai clar model de pista: un Porsche 918 Spyder.

Combinatia electrica si cu alimentare pe benzina adduce o explozie: masina accelereaza pana la 100 de kilometric/ora in doar 2,6 secunde.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Etichete: porsche, top 5, masini sport
Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Aproape 10.000 de romani au ramas fara carnet in primele 9 luni din 2018 pentru ca dupa ce au consumat alcool s-au urcat la volan. Cei care au fost prinsi...
de - 15 Noiembrie 2018
Infrastructura rutiera din Romania este una dintre cele mai slab dezvoltate din intreaga Uniune Europeana, dar acest lucru se intampla si din cauza furturilor repetate care obliga autoritatile sa investeasca...
de - 15 Noiembrie 2018
Viata masinilor diesel incepe sa fie din ce in ce mai dificila in Europa, iar Franta a luat decizii drastice pentru autovehiculele pe motorina care se afla in jurul capitalei...
de - 14 Noiembrie 2018
Cazul lui Randy Greene ar putea sa fie un model perfect pentru autoritatile din Romania pentru stoparea practicilor utilizate de samsari pentru a schimba numarul de kilometri la masinile pe...
de - 14 Noiembrie 2018

Cele mai noi anunturi

5600.00 EUR - 15 Noiembrie 2018
8950.00 EUR - 15 Noiembrie 2018
3400.00 EUR - 15 Noiembrie 2018
12499.00 EUR - 15 Noiembrie 2018
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare