Top 5 masini Porsche cu cea mai rapida acceleratie

Articol scris de A. Manole, in data de 12 Iulie 2018

In ultima vreme, cei de la Porsche ne-au prezentat cateva filmulete despre masinile produse de ei. Seria Top 5, asa cum sunt cunoscute filmuletele aparute in mediul online, ne-a adus in prim plan top 5 masini cu motoare racite pe aer din gama lor.

Acum compania germana a dezvaluit inca un top, care este foarte interesant, mai ales pentru noi, iubitorii de masini puternice. Avem, in cele ce urmeaza, un clasament al celor mai puternice 5 masini Porsche.

Veti vedea adevarate rachete pe sosele, autovehicule puternice, care reusesc sa aiba o acceleratie extraordinara. Masinile prezente in top se confrunta pe o pista de intreceri.

La start se pozitioneaza cate doua masini, iar cea care iese castigatoare, trece mai departe in concurs si se intrece cu urmatoarea. Sunteti gata sa le vedeti? Haideti sa aflam impreuna care sunt top 5 modele Porsche cu cea mai rapida acceleratie!

1. Porsche Carrera GT si Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sports Turismo

In prima secventa a filmului video avem un Porsche Carrera GT, care se confurnta cu un adversar mai putin asteptat, Sport Turismo Turbo S E-Hybrid.

Aceasta alaturare este poate un pic neobisnuita, si asta nu doar din cauza numelui lung al celei de-a doua masini. Nu, multi cei care au vizionat deja filmuletul se intreaba cum poate un Porsche Carrera GT sa se ia la intrecere cu un model sports wagon?

Ei bine, iata ce este posibil. Ba mai mult, socant este ca al doilea model accelereaza pana la 100 de kilometric/ora in 3,4 secunde, in timp ce Carrera GT are nevoie de 3,9 secunde. Aceste rezultate plaseaza Porsche Carrera GT pe locul 1 in acest top, in timp ce Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sports Turismo se instaleaza tot pe locul 1, doar ca o treapta mai jos.

2. Porsche 911 Turbo S

Cea de-a doua cursa in acest clasament se da intre masina plasata pe locul 2, Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sports Turismo, si un superb 911 Turbo S.

Evident ca, asa cum probabil va asteptati, micutul 911 Turbo S o ia inainte. Masina sport sprinteaza pana la 100 kilometri/ora in 2,9 secunde si se claseaza astfel pe locul 2.

3. Porsche 911 GTR2 RS

Masina plasata pe locul trei, 911 Turbo S, intra asadar in urmatoarea cursa, si trebuie sa infrunte un adversar mai agresiv - Porsche 911 GTR2 RS.

Inainte de aceasta intrecere multi credeau ca Turbo S tractiune integrala se va descurca mai bine comparativ cu GTR2 RS, care are tractiune spate.

Ei bine, lucurile nu stau chiar asa. Cei 700 de cai putere fac munca mai usoara pentru GTR2, si astfel masina reuseste sa ajunga la 100 kilometri/ora in doar 2,8 secunde. Astfel Porsche 911 GTR2 RS devine a doua cea mai rapida masina din acest top.

4. Porsche 918 Spyder

Pentru lupta finala, ca sa-i spunem asa, cei de la Porsche scot la inaintare cel mai clar model de pista: un Porsche 918 Spyder.

Combinatia electrica si cu alimentare pe benzina adduce o explozie: masina accelereaza pana la 100 de kilometric/ora in doar 2,6 secunde.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Etichete: porsche, top 5, masini sport
Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Daca n-am mai spus-o pana acum, trebuie sa o facem in acest articol: Abu Dhabi Motors este "raiul" masinilor BMW mai speciale, modele pe care nu le mai putem gasi...
de - 19 Septembrie 2018
Masinile electrice au avut o crestere semnificativa in ultimii ani, iar acest lucru va duce la scaderea numarului de vehicule care se deplaseaze pe benzina sau motorina. Acest gen de...
de - 18 Septembrie 2018
Trebuie sa plecam de la un fapt surprinzator, cel putin pentru marca germana: succesul de care s-a bucurat modelul Porsche 911 R, lansat in numar limitat. Masina a oferit fanilor...
de - 17 Septembrie 2018
Producatorii masinilor de top incearca de fiecare data sa vina cu noi modele revolutionare. Daca Audi si Mercedes-Benz ne-au aratat in ultimii ani ca au reusit sa produca masini superbe...
de - 12 Septembrie 2018

Cele mai noi anunturi

7200.00 EUR - 19 Septembrie 2018
17850.00 EUR - 19 Septembrie 2018
6850.00 EUR - 19 Septembrie 2018
15990.00 EUR - 19 Septembrie 2018
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare