Top 5 masini decapotabile pe care le vor femeile!

Porsche 911 Targa

Femeile, in general, sunt atrase de masinile cabrio si de barbatii care conduc aceste masini. Sa lasam insa barbatii la o parte, momentan, si sa ne concentram un pic pe subiectul femeile si masinile cabrio.

Acest segment de masini este, in zilele noastre, extrem de ravnit. Autovehiculele cabrio sunt mai rapide si mai abile decat celelalte masini si constituie alegerea perfecta pentru multe femei.

Am alcatuit pentru voi o lista cu cateva modele cabrio, care ar face orice femeie fericita.

1. Mini Cooper Convertible

Cea de-a treia generatie a modelului Mini Covertible este, cu siguranta, cea mai buna de pana acum. La fel ca si versiunea hatchback, modelul Convertible este cel mai mare si cel mai spatios, iar cea mai mare calitate este ca este cea mai accesibila varianta din acest top.

Daca acest model va face cu ochiul, trebuie sa va spunem, dragile noastre soferite, ca exista si o versiune atragatoare, Mini Cooper S Convertible, si una si mai atragatoare, John Cooper Works.

Exista insa si variantele mai ieftine Cooper si Cooper D care au suficienta putere si ofera o economie de combustibil decenta. In materie de preturi, Mini Convertible porneste de la 22.320 euro si ajunge pana la 35.774 euro.

2. Mercedes-Benz SLK Roadster

Acest model are un plafon retractabil, asa ca femeile il adora. De ce? Pentru ca pot obtine imediat un cabriolet superb, doar apasand un simplu buton.

Modelul actual, lansat in 2016, pare foarte evoluat si este foarte apreciat de toata lumea. Ceea ce le face, insa, pe unele femei sa dea inapoi cand vine vorba de achizitia unui exemplar este pretul care variaza, dar care porneste de la 41.230 euro si poate ajunge pana la 76.508 euro.

3. Audi TT

Audi TT Roadster se afla la a treia generatie si ofera inca un stil inconfundabil, care intoarce privirile, fiind totodata si o masina distractiv de condus.

Noul TT Roadster imbina de minune performantele puternice cu o economie de combustibil impresionanta, obtinuta mai ales de la motoarele diesel competitive. Preturile pentru Romania nu se cunosc, insa toata lumea spune ca masina va costa aproape la fel de mult ca un Mercedes-Benz SLK Roadster.

4. Jaguar F-Type

Jaguar F-Type Convertible are un farmec aparte si este un rival de temut pentru concurenta si este dovada clara ca cei de la Jaguar nu si-au uitat radacinile.

Ei pun insa accentul pe performanta si stil. Sub capota, cei interesati pot descoperi o gama variata de motorizari, de la motoruld e 2,0 litri turbo cu patru cilindri pana la furiosul motor de 5,0 litri V8. Preturile pornesc de la aproximativ 79.000 euro si ajung pana la 107.500 euro.

5. Porsche 911 Targa

Acoperisul de sticla al noului Porsche 911 Targa se poate deschide la orice viteze si este una dintre caracteristicile cele mai atragatoare pentru unii.

In plus, germanii ofera si tehnologii de ultima generatie si putere impresionanta. Pretul insa, este unul piperat pentru majoritatea dintre noi: Porsche 911 Targa porneste de la 120.495 euro.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter