Top 5 masini care se inchiriaza cel mai des in Romania. Dacia Logan nu prinde primele doua loucuri!

Top 5 masini care se inchiriaza cel mai des in Romania. Dacia Logan nu prinde primele doua loucuri!

În ultimii ani, românii au prins din ce în ce mai multă încredere în sistemul de închiriere al mașinilor, iar acest domeniu s-a dezvoltat tot mai mult. Chiar dacă poate părea surprinzător, Dacia Logan, cel mai vândut model de la Dacia, nu este în topul preferințelor. Verifică ofertele de ultimă oră Caroutis. Ai Dacia Logan la super preț!

Atunci când vine vorba de închiriat mașini, românii preferă să meargă pe mâna celor de la Skoda. Producătorul ceh, deținut acum de grupul Volkswagen, are patru modele în topul celor mai închiriate cinci mașini din România.

Top 5 masini care se inchiriaza in Romania

  1. Skoda Rapid (manuală)
  2. Skoda Octavia (manuală)
  3. Dacia Logan
  4. Skoda Octavia (automată)
  5. Skoda Karoq (automată)

Astfel, după cum puteți observa, Dacia Logan este abia pe locul trei în topul preferințelor de închiriat, semn că persoanele care închiriază mașini în România preferă, totuși, mașini ceva mai dotate. Skoda Rapid este cea mai închiriată mașină pe teritoriul României, în timp ce poziția secundă este ocupată de Skoda Octavia, ambele mașini în versiune de cutie manuală.

Poziția a patra revine versiunii cu cutie automată de la Skoda Octavia, în timp ce Skoda Karoq, tot cu cutie automată, câștigă și ea teren în preferințe și se află pe poziția a 5-a.

Cand se inchiriaza cele mai multe masini?

Cel mai mare număr de mașini închiriate se înregistrează în perioada de vară, iar explicația este simplă. Românii aflați în străinătate se întorc să-și petreacă în țară concediul, iar pentru deplasările de la mare sau munte preferă să închirieze mașini, în loc să vină cu ele din țările unde lucrează. www.caroutis.com îți livrează mașini oriunde  mașini online

Durata de închiriere este între 7 și 14 zile, iar motivația principală este una de ordin economic: oamenii preferă să scape de grija costurilor de întreținere și să investească doar în carburant, în funcție de traseele pe care le au de făcut.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter