Top 5 al celor mai apetisante hypercar-uri care au suferit accidente

Ferrari LaFerrari

Un hypercar este o masina foarte puternica. Motor cu o capacitate destul de mare, multi cai putere si, evident, de cele mai multe ori, o infatisare dementiala. Cine nu si-ar dori un hypercar de care sa aiba grija, sa-l iubeasca si atunci cand se urca la volanul sau sa ii calce pedala de accleratie, sa fuga cu masina ca si cand s-ar fi urcat in saua unui armasar nervos?

Cu totii visam la asta mai devreme sau mai tarziu, dar nimeni nu ar vrea sa vada aceste masini lovite... poate nici macar zgariate in vreun fel.

Mai ales ca, de cele mai multe ori, vin in editie limitata... asa ca odata lovit sau zguduit puternic... s-a cam dus modelul tau din seria limitata. Sa vedem un top care mai degraba s-ar numi: „cum sa nu te porti cu un hypercar”.

Ferrari LaFerrari

Primul in lista noastra este un Ferrari LaFerrari. Soferul acestei minunatii a condus masina prin Budapesta si Ungaria. Si-a dorit ceva mai multa accelaratie – pentru ca masina poate si pentru ca nu ai cum sa nu-ti doresti!

Insa finalul acestei fericiri oferite de sunetul puternic si de viteza nu a fost unul de care sa fie mandru, avand in vedere ca iesit cu masina de pe carosabil si si-a lovit Ferrari-ul LaFerrari, masina ce costa 1.4 milioane de dolari. S-au construit doar 499 astfel de masini.

Pagani Huayra

Al doilea in lista rusinii se afla Kris Singh, colectionar de masini, care s-a putut bucura de un Pagani Huayra. Un model din numai cele 100 fabricate de catre constructor.

Masina lui Kris Singh a fost lovita de un sofer de Uber. Nu s-a intamplat nimic cu Kris Singh, insa masina a pierdut o roata.

Poate va ganditi ca renumitul colectionar de masini este fericit ca s-a intamplat doar atat, dar daca luam in calcul ca aceasta masina fara o singura roata nu prea mai face doi bani... parca ne apuca plansul si pe noi.

Posche 918 Spyder

Al treilea exemplu este un Posche 918 Spyder condus de o femeie. Cu totii stim ce se spune despre femeile la volan si uneori femeile la volan chiar sunt in dezastru. Ca si aceasta.

Porsche 918 Spyder a fost construit in 918 exemplare, asa ca ar putea avea de unde sa-si mai aleaga unul, insa ar fi de preferat sa nu mai confunde acceleratia cu frana... ca sa ramana cu masina intreaga. Evenimentul s-a produs undeva in Shanghai, iar femeia nu a patit nimic.

McLaren P1

Penultimul loc din lista noastra se duce catre un McLaren P1. S-au construit numai 375 de modele de P1, asa ca ramane totusi o masina destul de rara. Masina ii apartine lui Sultan Bin Rashed Al Nahyan care locuieste in Washington DC.

Se pare ca acesta i-a imprumutat masina amicului sau, iar amicul a avut grija sa o loveasca intr-un mare fel astfel incat masina nu prea mai e buna de nimic. Se pare ca amicul nu s-a oprit la semnul de stop si o alta masina a intrat in el. Nu degeaba se spune ca masina si femeia nu se imprumuta.

Bugatti Veyron

Pe ultimul loc din top se afla un Bugatti Veyron. Accidentul s-a produs pe drumurile din afara orasului Graz, din Austria. Soferul a pierdut constrolul masinii sale si a cazut peste un parapet de 12 metri. Soferul nu a patit nimic, insa masina... putem spune ca nu mai exista. Iata ca nu toti cei care isi iau masini monstru stiu sa le si stapaneasca.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter