Top 5 cele mai sigure SUV-uri de marime medie

In trecut SUV-urile erau cunoscute pentru faptul ca prezentau, majoritatea dintre ele, riscuri de siguranta. Toata lumea stie ca masinile de acest tip erau un pic cam nesigure, chiar si in cazul accidentelor minore. Ca urmare, multi oameni eliminau din prima posibilitatea achizitionarii unui SUV atunci cand vroiau sa isi schimbe masina.

Dar iata ca acum, in zilele astea, nu mai e cazul sa gandim asa. Producatorii s-au axat in ultimul timp pe oferirea sigurantei atunci cand au gandit caracteristicile masinilor lor. Acum ei furnizeaza vehicule mai sigure, mai ales cele care se incadreaza in categoria de SUV-uri de marime medie.

Asadar, daca sunteti in cautarea unei noi masini si va ganditi ca un SUV este potrivit, iata mai jos o lista cu unele dintre cele mai sigure SUV-uri de marime medie.

5. BMW X1

Compania germana este cunoscuta pentru masinile sale sigure si confortabile si se pare ca nu isi dezamagesc clientii acestui segment. BMW X1 a obtinut un punctaj foarte bun la testele efectuate, la impactul frontal masina aflandu-se pe loc fruntas.

4. Fiat 500X

Fiat este cunoscut pentru ca ofera masini mici, compacte care sunt o prezenta agreabila pe drum. Totusi, Fiat 500X face parte din categoria de SUV-uri de marime medie si este una dine cele mai mari masini produse de Fiat.

O importanta institutie americana a oferit un punctaj important simpaticii masini a italienilor mai ales la capitolele coliziune laterala, duritatea plafon, tetiere si scaune.

3. Honda CR-V

Daca va amintiti cum arata Honda CR-V in anii anteriori, suntem siguri ca nu veti mai recunoaste noile modele. Si asta pentru ca infatisarea masinii s-a schimbat in ultimii ani.

Dar nu numai designul este schimbat, noua masina a japonezilor are acum si noi caracteristici de siguranta. Japoinezii au punctat bine la capitolul impact frontal, coliziuni laterale, rezistenta plafonului, scaune si tetiere.

2. Kia Sportage

Kia nu este cunoscuta pentru vehiculele mari, acum ceva timp fiecare masina produsa era chiar mica. Totusi Kia Sportage se afla in categoria SUV-urilor mici, ceea ce inseamna ca masina ofera spatiu din plin si suficiente elemente de siguranta astfel incat sa se claseze in topul nostru.

1. Hyundai Tucson

Daca vreti ce e mai bun in materie de siguranta Tucson este cea mai buna optiune. Masina a fost clasata pe primul loc in topul facut de Institutul National de Siguranta Autostrazilor din America, SUV-ul punctand bine la toate capitolelor.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter