Gusturile nu se discuta... mai ales cand ai o multime de bani

Leonardo DiCaprio

Sau cel putin asa au impresia vedetele de peste hotare atunci cand achizitioneaza o masina pe comanda. Se pare ca unii cred ca banii schimba valorile estetice si bunul simt vizual, asa ca arunca cu hartii in stanga si-n dreapta si achizitioneaza masini care ne produc dureri de cap.

Se pare ca nu toti oamenii cu bani fac alegeri inspirate. Asa ca banii nu sunt totul si banii nu dicteaza directiile in materie de gust si bun gust, mai ales.

Daca ajungem vreodata bogati... sa ne aducem aminte de acest articol si sa nu facem ca cei de mai sus.

Chad Johnson

Chad Johnson sau Chad Ochocinco este un celebru jucator de fotbal pentru Cincinnati Bengals, New England Patriots, si Miami Dolphins. Ne referim acum la fotbalul american.

Majoritatea colegilor sai au optat pentru masini ca Lamborghini sau Bentley, dar Chad Johnson a preferat sa-si cumpere un Smart Fortwo pe care l-a acoperit pe tot in negru mat... pe de-o parte pare ca este mandru de culoarea sa, pe de alta parte nu vreau sa cred ca a vrut sa fie para mai dur cu un Smart negru mat... pentru ca nu i-a iesit prea bine...

Jefree Star

Jefree Star este o cantareata si o compozitoare americana, make-up artist, designer de moda si model din Orange County, California. Cam multe pentru un barbat, dar de ce nu.

Ah... da... este barbat, un barbat caruia ii place sa alterneze genurile, de aceea paragraful acesta va fi dedicat si lui si ei, asa ca nu vom tine cont de pronumele personal folosit.

Dumnealui i-a placut atat de mult culoarea roz, inca nu numai ca si-a decolorat parul ca sa ajunga la roz, ci si-a vopsit si masina: BMW i8 si un BMW Z4.

Stim vreo masina roz care arata demential? Da, Cadillacul. In fine, nu avem nimic prea aspru de spus pentru culoarea ei de par, dar pentru masinile lui roz? Mai ales BMW? BMW roz? E ca si cum i-ai tunde coama unui leu...

Josh Gordon

Un alt jucator de fotbal american, Josh Gordon – cunoscut pentru Cleveland Browns – a avut ceva probleme pe teren si a fost suspendat din anul 2014 pana in 2015, mai exact, aproximativ 10 jocuri.

Se pare ca s-a tratat cu un Porsche Panamera vopsit in celebra culoare camuflaj. Pe langa asta i-a pus niste jante portocalii. Se pare ca suferinta i-a fost imensa daca a recurs la asa ceva. Ma intreb cu ce o fi gresit masina, dar fie.

Leonardo DiCaprio

Lista noastra se incheie cu actorul care a reusit, in final, sa castige un Oscar – desi merita, sa fim seriosi – dar nu castiga niciun premiu de la noi: Leonardo DiCaprio. Leo este vedeta de Hollywood, iar mai toate vedetele de la Hollywood vor intotdeauna sa arate ca sunt trup si suflet cu natura si mediul inconjurator, asa ca Leo a decis sa-si cumpere un Prius.

Ok... poate nu am inteles ca vrea sa fie una cu natura... asa ca si-a mai luat un Fisker Karma... Acum este clar pentru toata lumea? E ca mancatul ala de ficati din The Revenant. Prea multa chinuiala sa ne faci sa intelegem ceva. Cariera cinematografica este de apreciat si laudat, dar toata treaba asta cu mediul si natura? Nu. Stai jos. La materia asta ai 4.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter