Cauti o masina sau un tanc? Avem o lista cu 10 modele vechi care indeplinesc ambele cerinte!

Cauti o masina sau un tanc? Avem o lista cu 10 modele vechi care indeplinesc ambele cerinte!

Avem printre prietenii nostri soferi, care atunci cand isi cauta o masina, criteriul de baza este rezistenta. Ei cauta, de obicei, adevaratele tancuri. In zilele noastre nu prea se mai fabrica astfel de masini, dar cei care doresc isi pot achizitiona una la mana a doua, care sa corespunda cerintelor.

Masinile acestea sunt vechi, dar nu necesita decat foarte putini bani pentru intretinere. Ele sunt extrem de rezistente si cateodata invincibile.

Am alcatuit pentru voi o lista cu cele mai bune exemple din aceasta categorie. Masinile de mai jos sunt vechi, dar sunt cautate pentru ca sunt construite cu materiale durabile, tabla groasa, rezistenta la socuri si motoare care functioneaza perfect, desi anul de fabricatie ar putea spune altceva.

1. Audi 200

Audi 200

Potrivit anumitor cercetatori, Audi 200 este o masina care rezista perfect la peste 300.000 de kilometri. Anumiti soferi spun ca nu exista ceva in neregula la aceasta masina. Totusi, sunt soferi care sustin ca masina este demodata, in ceea ce priveste designul.

2. Nissan Patrol

Nissan Patrol

Si aceasta este o masina mai veche, dar extrem de durabila. Nissan Patrol este robust, are punti rigide si un motor rezistent. Exista masini in ziua de azi care nu sunt asa de bine facute precum Patrol, spun specialistii.

3. Volkswagen Golf Mk4

Volkswagen Golf Mk4

Germanii sunt cunoscuti in industrie pentru masinile fiabile pe care le construiesc. Volkswagen Golf Mk4 este un exemplu concret in acest sens. Cea mai rezistenta versiune se pare ca este cea cu motor SDI de 1,9 litri. Acesta este un motor nu prea complicat, care nu poate sa se strice atat de usor.

4. Mercedes-Benz Clasa E W124

Mercedes-Benz E Class W124

In general, masinile produse de cei de la Mercedes-Benz sunt durabile, dar acest model este mai special de atat. Clasa E W124 are viata lunga pentru ca majoritatea componentelor mecanice sunt extrem de bune si rezistente. Toate motoarele ale acestui model sunt capabile sa supravietuiasca multi ani.

5. Suzuki Samurai

Suzuki Samurai

Despre acest model, se spune ca este perfect pentru cei ce vor sa isi petreaca timp prin desert, desi aspectul nu prea o recomanda. Cum asa? Ei bine secretul este ca ea are o greutate mica, si e capabila sa treaca peste dunele de nisip. Exista insa multi fani ai marcii si prin mediul urban. De ce? Pentru ca Suzuki Samurai este o masina foarte durabila.

6. BMW Seria 5 (E34)

BMW Seria 5 (E34)

In acest caz cele mai laudate sunt motoarele, in primul rand. Se zice ca toate versiunile Seria 5 (E34) sunt foarte bine facute. Avem si dovezi in acest sens! Am vazut exemplare chiar si cu 500.000 kilometri in bord, care inca rulau fara probleme. Asa da!

7. Toyota Celica

Toyota Celica

Foarte multi soferi adora sentimentul pe care il au atunci cand conduc o masina sport. Acesta este motivul pentru care Toyota Celica a fost foarte cautata. Si, fie vorba intre noi, inca se mai cauta. Motivul? E simplu: masina este foarte bine facuta, este sigura, si detine motoare performante.

8. Mercedes-Benz Clasa E W123 (Cobra)

Mercedes-Benz Clasa E W123 (Cobra)

Atunci cand vorbim despre calitate germana, ne gandim la Mercedes-Benz. Modelul Clasa E W123 (Cobra) se incadreaza perfect in aceasta descriere, fiind una proiectata pentru a rezista o vesnicie. Da, ati citit bine, exista si acum modele care ruleaza fara probleme pe sosele.

9. Honda Legend

Honda Legend

Japonezii au fabricat masini rezistente mereu, dar Honda Legend este cea care a avut, si inca are, multi fani. Honda a produs primul Legend in colaborare cu Rover, cu care a impartit motorul V6. Honda Legend este o masina competitiva, dar un pic data uitarii in aceste vremuri. Cert este ca exista cunoscatori care inca o cauta in piata masinilor second hand.

10. Volkswagen Passat VR6

Volkswagen Passat VR6

Acest model a fost unul extrem de apreciat pentru ca era foarte rezistent. Tot ceea ce trebuia sa faci, daca aveai o astfel de masina, era sa ii faci plinul. Suna bine, nu? Avem oare si acum astfel de masini? Asteptam parerea voastra!

VIDEOCLIPUL ZILEI