Cele mai bune 10 masini compacte

Cele mai bune 10 masini compacte

Masinile compacte s-au intros in atentia lumii si sunt, se pare, din ce in ce mai cautate. Lansate prima data in Statele Unite in anii ’50, vehiculele cu ampatamentul de peste 2,5 metri au progresat constant, oferind acum cele mai noi tehnologii si caracteristici de siguranta si confort.

Masinile compacte se imbunatatesc mereu, iar noi va prezentam mai jos cateva dintre cele mai cautate modele.

Toyota Corolla

2016 Toyota Corolla

Cu o excelenta economie a combustibilului, tehnologii multiple, un interior elegant, confortabil, un sistem Smartkey, pornire prin buton de start si o transmisie manuala in sase trepte de viteza, Toyota Corolla este o masina compacta perfecta cu manevrabilitate mare.

Desi este un vehicul de marime mica, ea este perfecta pentru a-ti oferi o experienta la sofat incredibila.

Mazda3

2016 Mazda3

Atunci cand vine vorba despre calitate, durabilitate, performanta si distractie la volan, este greu ca Mazda3 sa fie depasita. Aceasta e o masina frumoasa, de la interior spre exterior.

Ea combina perfect sistemul revolutionar al Mazda, Skyactiv, cu sistemul Radar Cruise Control si caracteristici de siguranta i-Activsense, facand-o o masina cu o eficienta incredibila, cu o dinamica de condus de neegalat si performante accentuate.

VW Jetta

2016 VW Jetta

Primul cuvant care iti trece prin minte cand te referi la Jetta este impresionant. Ceea ce o face atat de dorita este varietatea de motorizari, pe benzina turbo sau hibride, alaturi de precizia germana, performanta si stil inconfundabil. Si nu mai amintim nici faptul ca este o masina relativ ieftina pentru performantele oferite.

Audi A3

2016 Audi A3

Adevarul in inginerie este moto-ul Audi, iar Audi A3 exemplifica perfect aceasta zicala. Aceasta masina ofera un condus sportiv si toate caracteristicile de siguranta necesare.

Iar daca optati pentru pachetele speciale, cum ar fi scaunele sport de piele, volan multifunctional de piele sau sistem de sunet Bose premium, atunci aceasta este masina perfecta pentru a avea o calatorie plina de aventuri.

Ford Focus

2016 Ford Focus

Daca sunteti in cautarea unei masini compacte care sa va duca din punctul A in punctul B cat mai economic, Focus este alegerea. Ea este o masina practica si confortabila si este relativ bine echipata.

Lexus IS

2016 Lexus IS

Atunci cand cautati o masina de lux compacta, Lexus IS trebuie luata in considerare. Masina are un aspect distinctiv, indraznet si cu un interior luxos cu un sistem de sunet incredibil, alaturi de conectivitatea moderna pe care toti soferii o doresc.

BMW Seria 2

2016 BMW 2-Series Coupe

BMW Seria 2 continua traditia germanilor de a fi masinaria de condus extrema. BMW 228i este insufletita de un motor turbo de 2,0 litri cu patru cilindri, iar ca sa ajunga la 100 km/ora ii trebuie doar 4,4 secunde.

Hyundai Accent

2016 Hyundai Accent

Hyundai Accent Hatchback are un pret avantajos si este eficient din punct de vedere al economiei de combustibil. Acest hatchback cu cinci usi are o accelerare buna, echipare standard decenta si utilizarea eficienta a spatiilor.

Chevrolet Cruze

2016 Chevrolet Cruze

Daca sunteti pregatiti pentru o calatorie de placere atunci trebuie sa incercati Chevrolet Cruze. El nu numai ca e distractiv de condus dar are tot ceea ce va trebuie la un pret rezonabil.

Aici putem include designul inovativ, ultimele tehnologii, performante surprinzatoare si caracteristici de siguranta adecvate. In plus, ea este o masina sportiva cu o buna aerodinamica si un look contemporan.

Nissan Leaf

2016 Nissan Leaf

Nissan Leaf este masina compacta care a adus din nou in voga masinile electrice. Conceputa si estimata la un pret pentru utilizarea zilnica, aceasta masina elecrtica poate circula in modul electric pana la 128 de kilometri, ceea ce este suficient pentru drumurile prin oras.

VIDEOCLIPUL ZILEI