Top 10 masini pentru americanii cu venituri peste medie

Toyota Highlander

La noi in tara, oamenii cu multi bani in conturi conduc, de cele mai multe ori, masini luxoase. In afara insa, lucrurile stau un pic altfel.

In Statele Unite, spre exemplu, oamenii bogati nu prea incearca sa epateze si nu isi arata bogatia prin masinile pe care le conduc. Da, exista chiar si anumite studii care arata ca aproape doua treimi din americanii care au au venituri peste medie detin in garaj masini obisnuite.

Am intocmit un top 10 cu cele mai cautate masini din randul americanilor bogati. O sa fiti surprinsi care sunt modelele alese de ei. Cititi in continuare!

1. Honda Accord

Honda Accord este una dintre masinile care se vand foarte bine in Statele Unite. Ea este disponibila cu motoare cu patru sau sase cinlindri si transmisii manual sau automate si caroserii sedan sau coupe.

Prin urmare, Honda Accord vine in multe versiuni, pentru toate gusturile, inclusiv pentru cele ale oamenilor bogati.

2. Honda CR-V

Versatilitate, incredere si confort. Astea sunt cuvintele care caracterizeaza Honda CR-V, si probabil de aceea americanii cu bani peste medie opteaza pentru acest model. Ceea ce ne intriga este faptul ca desi castiga bine, ei aleg o masina cu doar 185 de cai putere…

3. Honda Pilot

Inca un model al celor de la Honda se afla printre preferintele celor bogati. Honda Pilot este o masina stilata, functionala, eficienta si cu suficient spatiu pentru familiile numeroase.

Totusi, un raport al Comsumer Reports spune ca Pilot nu este chiar distractiv de condus.

4. Toyota Highlander

Un pionier in mai multe privinte, Toyota Highlander este unul dintre primele SUV-uri crossover de marime medie care s-a vandut in America atunci cand a debutat, in 2001. Masina este una accesibila si foarte confortabila.

5. Ford Explorer

In anii 1990 Explorer era foarte popular, si se pare ca si acum este masina preferata de cei cu venituri peste medie. Ford Explorer este versatil, confortabil, accesibil si mai stilat decat un minivan sau un model station wagon.

Modelul actual este fabricat din material de calitate, are sapte locuri si mai multe variante de motorizare. Versiunile de top ofera caracteristici care rivalizeaza cu performantele unor masini mai scumpe.

6. BMW X5

Se pare ca si in Statele Unite marca germana este printre preferintele soferilor. Masina, construita in prima fabrica BMW din America, in Carolina de Sud, a devenit un adevarat hit pentru BMW in SUA.

Versiunea actuala BMW X5 ofera multe variante de motoare, din care americanii pot alege.

7. Lexus RX

Americanii cu venituri peste medie opteaza pentru Lexus RX, un SUV luxos. Toate versiunile RX vin cu destul de multe tehnologii, astfel incat sa faca fata cu brio celor mai exigenti soferi.

Exista multe motive pentru care sa alegi un Lexus RX si americanii se pare ca le stiu: este confortabil, are un interior de calitate inalta si un look diferit.

8. Jeep Wrangler

Jeep Wrangler detine primul loc in categoria celor mai accesibile masini off-road. Modelul actual Wrangler este disponibil cu doua variante de caroserie: una cu ampatament scurt si doua usi si cea de-a doua cu ampatament lung si patru usi.

9. Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee este o masina fruntasa in segmentul SUV-urilor moderne la inceputul anilor 1990. Cand a debutat, Grand Cherokee a reprezentat o versiune mai mare si mai buna a mai micului , dar inca popularului Cherokee. Acum, Grand Cherokee ofera clientilor o echipare buna si tehnologii de ultima generatie.

10. Ford F-150

In zilele astea exista o concurenta mare in acest segment de masini. Modelul F-150 este insa o alegere buna pentru americani pentru ca ofera o gama de motoare eficiente si puternice. Ford F-150 pickup este cunoscut pentru competentele sale, pentru confort si posibilitatile de personalizare.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter