Toata Franta vorbeste despre Duster! O Dacia a salvat un autobuz electric plin cu pasageri, ce a ramas fara baterie

Un Duster a salvat un autobuz electric

Toata Franta vorbeste despre soferul salvator, despre SUV-ul romanesc si despre evenimentul ce a avut loc zilele trecute in Hexagon. Un autobuz electric Nemo, plin cu pasageri a ramas fara baterie in mers si a fost salvat de o Dacia Duster.

Evenimentul neobisnuit a avut loc in strazile orasului Amiens din regiunea Picardia si a fost surprins cu camera de filmat de un participant la trafic. Soferul a distribuit clipul in mediul online si presa franceza a preluat imaginile si s-a starnit o adevarata valva, mai ales la nivel local, dar si national.

Inregistrarea video arata cum autobuzul 100% electric, tras pe dreapta, primeste curent prin cablu de la SUV-ul construit la Mioveni, iar motivul dezbaterilor aprinse din mediul online este ca un astfel de mijloc de transport in comun costa 800.000 de euro.

Autobuzele Nemo au intrat recent in uz in regiunea Picardia, primele trasee fiind efectuate pe 11 mai, anul acesta, iar soferii inca nu s-au obisnuit cu sistemele care monitorizeaza nivelul energiei din baterie. Autoritatile vor sa inlocuiasca complet vechile mijloace de transport in comun cu modele 100% electrice, iar in acest moment au in dotare 43 de astfel de autobuze.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI SCUMPE 7 MASINI DIN ISTORIE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter