Prea multa tehnologie: posesorul unui Tesla Model S nu a mai putut sa porneasca masina cu telefonul mobil

Tesla Model S

Atunci cand spunem Tesla Model S cu totii ne-am gandit la un automobil de lux dotat cu cele mai noi tehnologii. Lansat aproximativ in urma cu cinci ani, Model S a devenit in scurt timp unul dintre cele mai cunoscute si mai apreciate modele ale producatorului american. Va spunem astazi patania unui american care, din cate se pare, s-a bazat prea mult pe tehnologiile de care dispune Model S.

Ryan Negri, un fotograf amator din Las Vegas, a plecat in cautarea unor cadre interesante la volanul propriului automobil Tesla Model S in canionul Red Rock. Parte a desertului Mojave, Red Rock Canyon atrage anual peste 1.2 milioane de turisti atrasi de formatiunile stancoase de culoare rosiatica si de fauna specifica acestui loc. Probabil gandul la toate aceste frumuseti naturale ale canionului l-au facut si pe Ryan sa plece atat de grabit de acasa.

Spunem ca a plecat atat de grabit din casa pentru ca Ryan Negri a decis sa nu isi mai ia si cheile masinii cu el, apeland doar la aplicatia mobila care ii poate facilita accesul in autoturism si pornirea lui. Toate bune si frumoase pentru pasionatul nostru de fotografie pana in momentul in care acesta a hotarat sa paraseasca drumul principal pentru a o lua pe o cale fara atat de multi turisti.

Problema lui Ryan a aparut in momentul in care si-a dat seama ca telefonul sau nu mai are acoperire in acea zona. Astfel, acesta nu mai putea comunica cu serverul Tesla, insemnand practic ca masina nu putea fi deschisa in nici un fel. Cel putin nu intr-un mod pasnic...

Salvarea lui Ryan a venit de la sotia sa, care a plecat pe jos prin pustietate pentru a gasi chiar si cea mai mica urma de semnal de telefonie mobila. In cele din urma, dupa mai bine de trei kilometri strabatuti prin temperatura ridicata regasita in canionul Red Rock, aceasta a gasit o portiune de drum in care telefonul sau putea sa se conecteze la retelele mobile. Astfel, sotia lui Ryan a apelat la niste prieteni de familie care au venit de indata cu cheile masinii de acasa.

Asadar, iata cum o masina care s-a facut remarcata de-a lungul timpului chiar prin tehnologiile revolutionare de care benficiaza, ne poate da planurile peste cap intr-o situatie pe care ne este greu sa o prevestim. Desigur, vina apartine si celor doi soti care nu au verificat puterea semnalului de telefonie mobila atunci cand au decis sa iasa amandoi din masina.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter