Teapa de zile mari la un dealer auto Suzuki in Romania! Iata ce s-a intamplat!

Suzuki Dealer

Mai multi romani care au cumparat masini de la un important dealer auto s-au trezit tepuiti si cu banii luati. Si asta pentru ca dealer-ul le-a luat banii pentru masinile pe care au pus ochii si i-a bagat in buzunar. Multi dintre nefericitii clienti au luat banii de la banca, asa ca au probleme mari si acolo.

Dealer-ul auto ii reprezinta in Timisoara pe cei de la Suzuki se numeste Sara Motors si, se pare, a blocat cu totul achizitionarea de masini dupa isprava asta. Si acest lucru pentru ca nu a virat banii pe care clientii i-au dat pentru a primi masini de la compania auto mama. Unii dintre clienti, lipsiti de inspiratie, dar mai ales de noroc, au achitat integral masinile, iar acum, asa cum am spus nu mai nici bani, si nu si-au primit nici masina mult ravnita.

In cazul in care toata nebunia asta nu va fi rezolvata pe cale amiabila, iar dealer-ul nu va gasi o solutie astfel incat masinile sa ajunga din parcul auto Suzuki din Ungaria in Timisoara, atunci pagubitii, reprezentati acum de un avocat, vor face si o plangere penala pentru inselaciune.

Citeste si: Importanti producatori auto acuzati ca au folosit piese falsificate! Afla care sunt acestia!

Vestile care vin spre dealer-ul auto nu sunt deloc bune. Dupa ce a aflat cu ce probleme se confrunta sau, mai bine spus, ce scamatorie a facut cu banii unor potentiali client, Suzuki a reziliat contractul. In aceasta situatia, dar si cu amenintarea unui proces si a unei anchete penale pe cap, dealer-ul auto din Timisoara trebuie sa faca rost de bani pentru a-i despagubi pe clienti.

Cum contractul dintre dealer si Suzuki a fost tras pe dreapta, compania auto cauta acum o alta firma - cat mai serioasa - care sa ii reprezinte interesele si sa ii creasca vanzarile in zona de vest a Romaniei. Cu atat mai mult cu cat zona asta, spun sefii Suzuki Romania, este una extrem de importanta.

Compania care i-a tepuit pe timisoreni cu mii de euro nu se apara, nici nu se scuza. Cert este ca oamenii, pagubiti in afacerea asta, trebuie sa isi recupereze cumva banii. Pentru ca de masini, clar nu mai poate fi vorba in ecuatia asta. Evident pentru ca Suzuki, firma serioasa, a rupt intelegerea cu firma din Timisoara.

Asa ca, daca nu vreti sa treceti printr-o astfel de experienta, n-ar strica sa va documentati cu atentia inainte de a alege un dealer auto. Nu va lasati condusi de emotia puternica provocata de gasirea masinii din vis.

Te-ar mai putea interesa:

Cum arata noua Dacia Duster in versiune Pick-up, GT sau Coupe? Iata-le!!

A doua generatie Audi A7 Sportback isi arata noul design! Primele imagini!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter