Tanara care a cazut pe geam din autobuz, la Ploiesti, cere daune de 1 milion de euro

Tanara care a cazut pe geam din autobuz, la Ploiesti

O tanara din Ploiesti cere daune de un milion de euro, dupa ce, in urma cu mai bine de o luna, a cazut pe geam dintr-un autobuz al Regiei de Transport.

Incidentul a avut loc in seara zilei de 9 ianuarie, pe Bulevardul Bucuresti. Tanara de 18 ani se afla pe un scaun in spatele autobuzului si se sprijinea de geam, in momentul in care acesta s-a spart. Fata nu a mai putut reactiona si a cazut din autobuz, in mers, lovindu-se cu capul de asfalt.

Acum, la o luna distanta, fata le-a transmis reprezentantilor RATP si ai Primariei Ploiesti, prin intermediul avocatului, ca vrea daune de un milion de euro. Reprezentatul legal al fetei spune ca suma este justificata de diagnosticul foarte grav pus tinerei de catre medici, care au supus-o deja unei interventii chirurgicale complicate.

"A ratat un an din viata, a ratat bacalaureatul, din 9 ianuarie ea sta in pat si nu are voie sa se ridice, iar sansele ei sa mai devina un om cum era sunt minime", a declarat avocatul Anca Paun.

Avocatul fetei mai sustine ca, pe langa ranile de la cap, medicii i-ar fi descoperit tinerei si o fisura la coloana, iar ea ar putea fi obligata sa mai suporte inca o interventie medicala.

Avocatul a depus deja o plangere la Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova, pe numele reprezentantilor societatii de transport public si impotriva Primariei Ploiesti.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter