Tanar vitezoman amendat drastic de autoritatile germane pentru ca a aratat degetul mijlociu la camera

Se pare ca nu numai romanii isi arata nemultumirea fata de autoritati atunci cand vine vorba de radare. Un tanar din Germania a facut-o si el, insa a fost pedepsit drastic. Iata ce a facut acesta!

Tanar vitezoman amendat drastic de autoritatile germane pentru ca a aratat degetul mijlociu la camera

Radarul da batai de cap tuturor soferilor din toata lumea, insa ce a facut acest tanar din Germania depaseste orice imaginatie. Tanarul si-a aratat nemultumirea si asta i-a adus o amenda incredibil de mare!

Amenda primita pe Autobahn de un tanar de 26 de ani

Tanarul despre care vorbim circula pe Autobahn, binecunoscutul Rai al vitezomanilor unde nu exista limite de viteza si unde putem testa ce poate cu adevarat o masina. Totusi, lucrurile nu mai sunt asa, pentru ca exista nenumarate zone cu limita de viteza si asta a vazut-o pe pielea lui si un tanar de 26 de ani.

Citeste si: Care este viteza minima pe autostrada, in Romania

Dupa cum spuneam, tanarul se afla la volanul unui SUV, a doua generatie a modelului BMW X5, si a venit cu viteza destul de mare intr-o portiune a Autobahn care avea limita de viteza. Se pare ca pe acea portiune, limita era de 70 km/h.

Drept urmare, acesta a fost surprins de camerele radar pentru ca a depasit limita de viteza cu 11 km/h. Nu era un capat de tara, pentru ca amenda pentru depasirea limitei este de doar 20 de euro. Asa ca, acesta ar fi platit amenda fara nicio problema si ar fi rezolvat lucrurile.

Degetul mijlociu a crescut amenda de 75 de ori

Totusi, tanarul nu s-a lasat, asa ca atunci cand i-a fost facuta o poza la masina, acesta a aratat si degetul mijlociu, pentru a isi arata nemultumirea. Se pare ca acest lucru nu a fost pe placul autoritatilor locale, asa ca politia din Oberfranken a decis sa pedepseasca drastic gestul tanarului pentru ca insulta.

Drept urmare, autoritatile au decis sa multiplice amenda tanarului de 75 de ori, dar si suspendarea permisului de conducere pentru o luna! Asadar, tanarul a primit o amenda de 1.500 de euro. Probabil, pe viitor, nu o sa mai faca vreun gest de genul si isi va plati amenda fara sa arate vreun semn la camera.

Autoritatile din Germania inearca din rasputeri sa limiteze viteza pe binecunoscuta autostrada. Anul trecut, un partid politic a incercat sa impuna o limita de 210 km/h nu doar pentru faimoasa autostrada ci pentru toate drumurile de acest tip din Germania. Totusi, proiectul de lege nu a fost adoptat, asa ca cel putin pentru o perioada, va mai puteti bucura de anumite portiuni care sunt fara limita de viteza!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter