Tanar amendat pentru ca a claxonat o fata, la semafor. Baiatul, umilit de politisti pe Facebook

Tanar amendat pentru ca a claxonat o fata, la semafor. Baiatul, umilit de politisti pe Facebook

Un tanar roman a avut parte de cea mai stupida amenda, dupa ce a fost sanctionat pentru ca a claxonat o fata, la semafor. Tanarul a incercat sa le ceara socoateala politistilor pe Facebook, dar nu numai ca nu a scapat de amenda, dar a mai si fost umilit de acestia.

„Eram la semafor si am claxonat o fata care traversa. Las si eu intrebarile astea aici, poate ma lamuriti voi. De ce am primit amenda aceasta penibila? Ce lege incalc eu ca imi place o fata? Cum va dati seama cine claxoneaza ca erau mai multe masini? Stiu ca nu o sa raspundeti ca nu aveti ce si oricum nu intelegeti. Lasati ba oamenii sa-si faca treaba”, a fost mesajul postat de tanar pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

Nu doar ca politistii au raspuns postarii, dar au si facut-o intr-o maniera care le-a adus multe likeuri. Cu pagina MAI ne-am obisnuit insa deja sa fie una plina de umor.

Raspunsul politistilor pentru tanar a inceput cu un meme, in care este prezentata o tanara politista, cu mesajul „Cand claxonezi sa agati ceva, dar te agata o amenda”.

„Ati fost amendat pentru ca ati claxonat, nefiind intr-o situatie de evitare a unui pericol imediat. Mai e penibila amenda? Ca va place o fata, nu incalcati nicio lege si este numai problema dumneavoastra. Pe noi nu ne intereseaza, pe ea nici atat… si daca nu intereseaza pe nimeni, de ce claxonati? Doar ca sa vedem cum arata un barbat refuzat? Cand cineva claxoneaza din acelasi motiv ca al dumneavoastra, ne dam seama dupa mai multe indicii. Unul ar fi jantele strambe.

Pe viitor, va sfatuim sa fiti atent la gropi… chiar si atunci cand mergeti pe jos! Va reamintim ca mijloacele de avertizare sonora trebuie folosite de la o distanta de cel putin 25 de metri fata de cei carora li se adreseaza, pe o durata de timp care sa asigure perceperea semnalului si fara sa ii determine pe acestia la manevre ce pot pune in pericol siguranta circulatiei. Va recomandam sa folositi claxonul doar pentru evitarea unui pericol imediat.

Nerespectarea regulilor de utilizare a mijloacelor de avertizare sonora constituie contraventie si se sancționeaza cu amenda prevazuta in clasa a II-a de sanctiuni (4 sau 5 puncte-amenda)”, a fost raspunsul politistilor.

VIDEOCLIPUL ZILEI