Suzuki Jimny castiga doua roti suplimentare in lumea virtuala, devine un pick-ul 6x6!

Suzuki Jimny Pick-Up

Stim deja cu totii ca noul Suzuki Jimny este un succes total. Modelul se bucura de vanzari excelente pe toate pietele pe care producatorul ofera micutul off-roader, existand deja alternative, sub forma de concept, cum este Jimny Survive, prezentat oficial luna trecuta.

Daca e ceva ce n-am vazut inca este o versiune 6x6, dar lumea virtuala ne dovedeste, in acest moment, ca asa ceva poate exista si in realitate.

Acest "exercitiu" de design apartine specialistilor de la SRK Designs si exista chiar si un clip video in care este prezentat procesul adaugarii inca unui set de roti.

Formula este una destul de simpla dar dovedeste ca, gratie formei sale, lucrand putin la dimensiuni, masina poate beneficia de un ax suplimentar dar si de o versiune sub forma unui pickup.

Asa cum puteti vedea, designerii folosesc chiar si cateva componente ale modelului G-Class 6x6, e adevarat modificate la dimensiunile lui Jimny. Nu lipsesc pneurile off-road sau winch-ul de pe bara frontala, iar finisajele dure contribuie la imaginea exterioara.

Nu putem trece, binenteles, nici peste echipamentul suplimentar de pe spatele si de pe acoperisul masinii, care o transforma in vehiculul perfect pentru urmatoarea excursie in salbaticie.

Noul Jimny este pe piata de mai putin de sase luni si, cu siguranta, e prea devreme sa sustinem ca Suzuki are in intentie sa lanseze o versiune cu sase roti. Daca se va intampla, insa, suntem aproape siguri ca nu va fi altceva decat un concept, pentru ca, desi este o masina interesanta, cererea nu va fi prea mare.

O alta varianta in care am putea vedea pe piata un Jimny 6x6 ar fi companiile de tuning. Am intalnit deja personalitati diferite ale lui Jimnny, cum ar fi Little D sau Little G, asa ca rotile suplimentare n-ar trebuie sa fie o problema insurmontabila pentru acestia.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CAT COSTA SA PUI O INSTALATIE GPL PE DACIA DUSTER
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: SRK Designs

Newsletter