Supermasini plutitoare: dealerul care si-a facut showroom pe apa!

Tom Hartley Floating Showroom

Tom Hartley, fondator si director al companiei care vinde masini de lux din Marea Britanie a venit cu o idee stralucita pentru a vinde masinile aflate in inventarul sau: a organizat un showroom pe apa. Aceasta idee a sa probabil ca va seta noi standarde pentru dealerii de elita. Oare vom vedea si la noi asa ceva?

Tom Hartley practic a unit un showroom traditional cu raiul automobilelor, creand un pod plutitor in care a investit 200.000 lire. Cu acesti bani el a contruit un pod plutitor pe lacul din apropierea showroomului sau, in orasul Derbyshire, unde se afla sediul central al firmei sale.

El a reusit sa contruiasca pana acum un business de succes impreuna cu fiul sau Carl, si pentru ca a dorit sa dea o noua dimensiune afacerii sale, a construit aceasta vitrina plutitoare. Pe aceasta platforma plutitoare a expus niste super masini, cunoscute in intreaga lume.

La inaugurarea ingenioasei idei acesta a declarat: “ vindem cele mai dorite masini din lume, unele cu niste preturi care depasesc cateva milioane de lire sterline, si am vrut sa la afisam intr-un mod special, care va face experienta cumparatului de neuitat.

A fost o munca tehnica imensa pentru a contrui podul sub apa, dar aceasta experienta ne-a facut sa realizam ceva unic” Si acum, ca sa va spunem ceva si despre masinile vandute pe acest pod plutitor, va prezentam cateva dintre super exemplarele aflate acum pe inventarul lui Tom Hartley si preturile la care acestea pot fi cumparate: Ferrari Enzo model 2003 la pretul de 1.300.000 lire, Ferrari Testarosa model 1991 cu pret la cerere, Ferrari F40 model 1989 la pretul de 795.000 lire, Porsche Carrera GT model 2005 cu 55.000 lire, Lamborghini Aventador model 2011 la pretul de 225.000 lire, Bentley Mulsanne model 2016 la pretul de 174.950 lire, Aston Martin model 1961 la pretul de 399.000 lire, Ferrari 365 model 1973 la pretul de 595.000 lire, Ferrari 512 model 1979 la pretul de 350.000 lire.

Lista cu masinile vandute de Tom Hartley contine nume dintre cele mai importante din industria auto de lux, ele fiind ravnite de toata lumea. Prima masina vanduta de Tom Hartley in showroomul plutitor a fost LaFerrari, singurul model disponibil la un dealer.

Printre clientii lor se afla staruri din lumea sportiva, capete incoronate si oameni influenti bogati si faimosi. Ei, si o sa va intrebati cine sunt ei? Din pacate Tom si Carl nu au divulgat nici un nume. Si e de inteles pentru un asemenea dealer, nu?

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CARE SUNT MASINILE CU CELE MAI MARI GARANTII?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter