Suma incredibila pe care un neamt o cere pentru o Tesla lovita, cu peste 100.000 de kilometri. Ai da banii astia pe ea?

Suma incredibila pe care un neamt o cere pentru o Tesla lovita, cu peste 100.000 de kilometri. Ai da banii astia pe ea?

Masinile electrice produse de Tesla sunt unele dintre cele mai sigure, totusi accidente se intampla. Chiar si lovite, masinile Tesla valoreaza o avere.

Accidente se intampla la tot pasul, insa stim faptul ca masinile electrice produse de Tesla sunt unele dintre cele mai sigure automobile de pe sosele. Totusi, masinile cu motoare termice se devalorizeaza destul de mult atunci cand sunt implicate intr-un accident.

Nu putem spune acest lucru si despre un Tesla Model X, care ne-a atras atentia pe site-ul mobile.de, unde un neamt il vinde cu o suma incredibila, desi avaria este destul de importanta.

Cat valoreaza un Tesla Model X 100D implicat intr-un accident

Conform site-ului, aceste Tesla Model X 100D are 105.000 km si anul de productie este 12/2017. Cu toate ca a fost implicat intr-un accident destul de serios, vanzatorul cere 47.500 euro cu TVA inclus. Pentru companii, pretul poate scadea la 39.916 euro fara TVA.

Citeste si: Suma complet neasteptata pe care o cere un vanzator pentru o Dacia Duster facuta praf.

Pentru cei ce nu stiu, aceasta versiune a lui Tesla Model X a avut un pret de 90.000 de euro atunci cand a fost achizitionata, insa tindem sa credem ca suma ceruta acum pentru acest automobil este destul de piperata.

De ce? Pentru ca cel ce va cumpara masina va trebui sa mai cheltuiasca bani pentru a o repara si dupa cum stim, modelele Tesla nu se repara la orice colt de strada… ci la reprezentantele producatorului.

Daca un roman ar cumpara acest model nu o va aduce in Romania pentru a o repara, ci se va opri la Viena in Austria, deoarece acolo este locul cel mai apropiat de tara noastra unde se pot repara astfel de automobile.

Cat de sigur este Tesla Model X in cazul unui accident?

Lucrurile stau destul de bine pentru Tesla Model X conform celor de la Euro NCAP, care au testat masina in anul 2016. Acestia spun ca protectia adultilor aflati in masina este de 98%, in timp ce protectia copiilor este de 81%.

Deoarece Tesla Model X nu ofera destul spatiu pentru a asigura scaunele de copii pentru al treilea rand de scaune, Euro NCAP au fost nevoiti sa scada ratingul pentru siguranta copiilor. Mai mult decat atat, protectia pietonilor si ciclistilor se ridica la 72%.

Performante demne de masini sport

Acum ca a venit vorba de performante, trebuie sa stiti ca Tesla Model X 100D ofera o autonomie impresionanta de 507 km conform standardelor WLTP.

Puterea oferita de bateria de 100 kWh este de 416 cp, impresionant pentru un SUV. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se face in doar 4.9 secunde, iar viteza maxima este de 250 km/h.

 

VIDEOCLIPUL ZILEI