Sub ce forma iti inmaneaza dealerul auto cheile daca iti cumperi un Aston Martin

Cand cumperi un Aston Martin, nu cumperi o simpla masina, ci o intreaga experienta. Pana si cheile masinii sunt speciale. Iata sub ce forma iti inmaneaza dealerul auto cheile atunci cand iti cumperi un Aston Martin.

Aston Martin nu vinde doar masini sport exclusiviste, ci o intreaga experienta de care soferul se va bucura. Tocmai de aceea, serviciile oferite de producatorul britanic sunt cu totul si cu totul speciale. Iata sub ce forma iti inmaneaza dealerul auto cheile atunci cand iti cumperi un Aston Martin.

Atunci cand intri in posesia unui Aston Martin nou, dealerul are grija sa iti inmaneze nu mai putin de 3 chei. Clientii primesc o cheie principala pentru masina lor, o cheie secundara si o cheie de urgenta.

Victor, ultima creatie a celor de la Aston Martin

Sub ce forma iti inmaneaza dealerul auto cheile daca iti cumperi un Aston Martin

Victor este ultimul proiect al celor de la Aston Martin, mai exact diviza Q by Aston, care se ocupa de proiecte exclusiviste. Modelul este inspirat de legendarul V8 Vantage si versiunea lui de curse RHAM/1, iar la baza sta Aston Martin One-77.

Citeste si: Aston Martin Vanquish 25: debutul solo oficial al fostului designer Jaguar Ian Callum!

Sub capota, se gaseste un motor V12 de 7.3 litri, aspirat natural, care ofera nu mai putin de 836 cp si 821 Nm. Pe versiunea One-77, motorul oferea 750 cp si 750 Nm. Surprinzator, acest motor este conectat la o cutie de viteze manuala, cu 6 rapoarte, dar si un ambreiaj imprumutat din lumea motorsportului.

Designul masinii este pur si simplu impresionant si se observa liniile imprumutate de la Aston Martin V8 Vantage, la fel ca si culoarea. Interiorul ofera piele de cea mai buna calitate, dar si materiale precum casmirul, aluminiul si titanul. Insertiile de lemn si fibra de carbon completeaza designul interiorului. Volanul este si el inspirat de lumea curselor auto si arata absolut senzational!

Cum iti inmaneaza un dealer auto cheile unui Aston Martin si ce fac acestea?

Sub ce forma iti inmaneaza dealerul auto cheile daca iti cumperi un Aston Martin

Bineinteles, cheia principala este cea pe care producatorul o recomanda clientilor sa o foloseasca in fiecare zi. Cheia secundara este cea care ar trebui sa ajunga la valet, daca alegi ca masina sa iti fie parcata printr-un astfel de serviciu.

Cheia principala poate oferi soferilor posibilitatea de a o decapota, atunci cand vorbim despre un model cabrio, sau a deschide geamurile laterale atunci cand vorbim despre o versiune coupe. Procesul este si reversibil, asa ca puteti inchide geamurile sau acoperisul unui model Aston Martin doar folosind cheia principala.

Cheia de urgenta se foloseste doar in situatia in care nu va puteti deschide masina sau acesta a ramas fara baterie. Din acest motiv, este recomandat sa tineti cheia de urgenta intr-un loc sigur si sa nu o pierdeti!

VIDEOCLIPUL ZILEI