Soferii de Chevrolet pot comanda pizza direct de pe ecranul touch al masinii!

Dominos Pizza Chevrolet App

Daca se intampla cumva sa conduceti un model Chevrolet modern, echipat si cu platforma Marketplace, trebuie sa va informam ca puteti comanda pizza de la Domino’s chiar de pe ecranul tactil al sistemului de entertainment al masinii.

Da, ati citit bine, cu Marketplace, utilizatorii pot plasa o comanda deja salvata in sistem sau una noua, totul cu ajutorul profilului personal Domino’s Pizza. Mai mult, dupa plasarea comenzii, puteti alege intre a ridica singur pizza sau a fi livrata direct acasa.

In plus, de vreme ce Chevrolet Marketplace functioneaza independent fata de telefonul mobil al utilizatorului, putem spune foarte sigur ca aceasta e prima aplicatie de acest tip din lumea auto.

"Domino's ofera celor indragostiti de pizza prima modalitate inovativa de comanda si distribuire a produselor in foarte multi ani. In acelasi timp, cei de la Chevrolet ne-au permis sa folosim aplicatia pe masinile deja prezente pe piata", a declarat seful marcii americane, Scott Goddard.

"Aceasta noua solutie directa in lumea auto reprezinta o colaborare de care soferii de Chevrolet si iubitorii de pizza se pot bucura oricand", a continuat oficialul american.

Pentru a comanda pizza prin intermediul Marketplace, in primul rand trebuie sa completezi un profil gratuit la Domino's Pizza, lucru pe care il puteti face fie online fie direct prin aplicatie.

Mai mult, asa cum va spuneam, coreland profilul cu aplicatia de pe masina personala va puteti salva comenzile preferate si le puteti reface la o simpla apasare pe buton.

"Admiram angajamentul celor de la Chevrolet de a oferi tehnologia dorita celor interesati", a declarat Chris Roeser, director al departamentului de experienta digitala la Domino's.

"In acest moment, Marketplace poate oferi celor care iubesc pizza o modalitate facila de a-si comanda mancarea preferata", a completat acelasi oficial.

Marketplace este disponibil pe modelele din anul 2017 si pe cele mai noi, dar si pe versiunile mai noi Buick, GMC si Cadillac.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter