Sofer roman de TIR, retinut in Italia dintr-un motiv incredibil. Politistii au ramas masca

Un sofer roman de camion a fost retinut in Italia, dupa ce politistii au descoperit ca avea datorii de mii de euro pentru taxe de autostrada neplatite.

Sofer roman de TIR, retinut in Italia pentru ca datora mii de euro pentru taxele de autostrada

Conationalul nostru a fost tras pe dreapta in apropierea orasului Gorizia, de la granita cu Slovenia. Politistii de autostrada efectau controale de rutina cand au descoperit ca romanul nostru avea datorii de 16.000 de euro, pentru taxe de autostrada neplatite.

Dupa mai multe cercetari, politistii au mai descoperit ca toate datoriile fusesera acumulate in decurs de numai un an de zile. Au fost zeci de treceri pe care romanul nu le-a platit, plus amenzile corespunzatoare.

Modul in care opera romanul i-a facut pana si pe administratorii autostrazilor sa schimbe regulamentul de trecere pe la statiile de taxare.

Conationalul nostru era proprietarul unei firme de transport si, totodata, singurul sofer angajat. Cand ajungea la cabinele de taxare, el le spunea casierilor ca nu are bani cash si nici nu are vreun card cu suma suficienta pentru plata. Astfel, le cerea acestora sa treaca plata in contul firmei, care nu a platit insa niciodata vrei taxa.

Prins asupra faptului, romanul a promis ca va plati toate detoriile. Judecatorii nu l-au iertat insa si i-au anulat temporat autorizatia de transport pe teritoriul Italiei.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Mercedes-AMG E 63 S T-MODELL: RIVAL PENTRU AUDI RS6?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter