Sofer roman, erou in Franta, dupa ce a prins un hot inarmat

Sofer roman, erou in Franta, dupa ce a prins un hot inarmat

Un roman in varsta de 28 de ani, originar din Dej, a devenit eroul Frantei, dupa ce a reusit sa imobilizeze un hot inarmat, care scapase de politisti si o luase la fuga.

Anagajat ca sofer la o firma de constructii din Paris, Adoris Pop a devenit eroul Frantei, dupa un episod petrecut la inceputul saptamanii. Tanarul era in masina de serviciu si isi astepta un coleg, in fata unei locuinte de la periferia capitalei Frantei. Dupa cateva minute a vazut cum, la casa de vizavi, isi fac aparitia mai multe echipaje de politie. Oamenii legii cautau trei hoti despre care aveau informatii ca se aflau in imobilul vizat de perchezitie.

Romanul a povestit ca i-a vazut pe politisti intrand in casa si nu dupa mult timp, unul dintre hoti a sarit pe geam, de la etajul doi. Acesta a rupt-o la fuga pe strada, dar nu inainte de a-i smulge din maini sprayul paralizant unei politiste, care a fost luata prin surprindere de cascadoria hotului. Romanul nostru nu a stat pe ganduri si a pornit in urmarirea suspectului, pe care a reusit sa il prinda la cateva strazi distanta. Nici nu a mai contat ca acesta a descarcat tot sprayul in incercarea de a-l indeparta pe Adoris.

Politistii au dezvaluit apoi ca romanul a avut si un mare noroc, pentru ca hotul era inarmat si cu un pistol cu bile de cauciuc, pe care nu a mai apucat sa il foloseasca insa, fiind si el luat prin surprindere de hotararea conationalului nostru.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter