Sofer roman condamnat la inchisoare dupa ce a amenintat un politist pe Facebook

Multi romani cred ca mesajele publicate in mediul online nu se supun legilor tarii, insa un sofer din Gorj a descoperit ca nu este deloc asa. El a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, dupa ce l-a amenintat cu moartea pe un politist, pe Facebook.

Tot scandalul a pornit dupa ce soferul de 53 de ani, de meserie TIR-ist in Germania, a fost lasat fara carnet de conducere de politist, in timpul unei vizite in tara. Cand a revenit in Germania, soferul nostru a postat pe Facebook un mesaj cu adevarat socant.

”Baaa, fraiere, tu esti, baaa, esti terminat. Baaa, tu cu mine te pui ma, cu jmecherul Occidentului? (…) Ba, de nu ti-oi da cutite pe gat…Ce mitraliera, mitraliera ma? Ba, iti dau in capu’ ala sec 50 de gloante, ba. 50 si nu regret, niciodata! ... Te execut la moment, de aicea, din Germania. Dau ordin si te execut pe loc, acolo. in Sadu esti mort maine.

Ori vin cu masina si intru peste tine si te omor, eu te omor, nu te omoara altii. Intru cu masina-n tine, in masina politiei, direct. Intru-n tine...Esti terminat. Eu am pierdut 6.000 de euro din cauza ta. si pentru asta, esti executat! Nu stau de vorba, mafia rusa, pe tine”, a amenintat soferul.

De asemenea, instanta a hotarat ca soferul sa fie supravegheat timp de 3 ani termen de supraveghere, perioada in care trebuie sa frecventeze un program de reintegrare sociala si sa presteze 80 de zile de munca neremunerata, in folosul comunitatii. Soferul va trebui sa ii plateasca si despagubiri de 2.250 de euro politistului.

Videoclipul zilei
AVANTAJE MASINA CU TRACTIUNE SPATE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter