Un sofer roman a primit amenda 424.000 de euro. Ce au gasit politistii in masina acestuia

Vama TIR Canabis

Inca o zi, inca un sofer care ne face de ras in afara tarii. De data aceasta este vorba despre un sofer roman de TIR, care a primit o amenda ametitoare: 424.000 euro. Faptele s-au intamplat in Franta si mai mult, soferul a fost condamnat la 4 ani de inchisoare.

Soferul pe nume Gavril, are 38 de ani si locuieste in Spania. In urma unui control in vama Boulou, vamesii au descoperit sub patul sau din cabina TIR-ului aproximativ 212 kg de rasina de canabis.

Potrivit politistilor, soferul a recunoscut ca primise marfa in apropiere de Barcelona si trebuia sa o livreze in Lyon, Franta. Acesta a fost audiat in sala tribunalului din Perpignan si a spus ca a acceptat sa livreze rasina de canabis deoarece avea probleme financiare.

Mai mult, soferul a declarat ca a acceptat sa livreze cele 212 kg de rasina de canabis pentru o suma intre 8.000 si 10.000 de euro. Cantitatea valoreaza 424.000 de euro dar, vanduta cu amanuntul, valoarea se ridica la peste 2 milioane de euro.

Soferul roman a recunoscut in fata judecatorilor ca este dependent de jocurile de noroc, acestea aducandu-l in colaps financiar.

Verdictul: soferul roman va sta 4 ani dupa gratii si va trebui sa plateasca o amenda de 424.000 euro, adica valoarea stabilita de vamesi pentru incarcatura ce o transporta.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter