Acest sofer a vrut sa pacaleasca politia. Ce si-a montat acesta pe masina

Sofer condamnat la inchisoare din cauza unui aparat de bruiaj a radarului

Justitia britanica nu se joaca cu interpretarea legislatiei rutiere. De acest lucru s-a convins un sofer, care a fost condamnat la inchisoare pentru ca a folosit un aparat de bruiere a radarului.

Michael Twizell, in varsta de 58 de ani, a ajuns in atentia politistilor dupa ce a fost surprins pe o strada din North Yorkshire circuland cu viteza. Politistii au incercat sa afle ce viteza avea, insa nu mica le-a fost surprinderea cand aparatul radar a dat eroare. Atunci au inteles oamenii legii ca barbatul folosea un dispozitiv de bruiere.

Dispozitivul folosit de britanic era montat in partea din fata a masinii sale, un BMW Seria 3. Modul in care functiona era destul de simplu. Aparatul capta semnalul transmis de radar si transmitea la randul sau un alt semnal care nu putea fi citit de aparatura politiei.

Incidentul s-a petrecut in urma cu exact un an, dar abia acum Justitia a dat o decizie in cazul britanicului. Pe numele sau Michael Twizell, rezident in Dewsbury, West Yorkshire, acesta a fost condamnat la 3 luni de inchisoare si la plata unei amenzi de 1.500 de lire sterline.

Newsletter

Whatsapp