Un posesor de BMW se crede zeu pe sosea! Australopitecul de Valcea: cu permis si BMW isi permite cam orice...

BMW Seria 5 Valcea Incident

Marca germana BMW este foarte bine vazuta peste hotare… inseamna traditie, respect pentru masinile bine facute, inseamna respect fata de industria auto si, inainte de toate, inseamna sa intelegi ca esti la volanul unei masini puternice care… costa. BMW intruneste toate aspectele unui automobil de top: este mereu proaspat, mereu puternic, niciodata nu lasa garda jos - decat atunci cand vrea sa arate ceva mai fioros - si este o combinatie inteligenta intre eleganta si sportivitate.

Ei bine, daca arunci un ochi la noi in Romania, soferii de BMW sunt spaima soseselor. De cele mai multe ori, BMW-urile vechi conduse de pusti teribilisti sunt motivele accidentelor in trafic. BMW-urile noi ale pustilor cu bani sunt lasate la vale in rapa, altele fiind pur si simplu parcate aiurea de domnisoare pentru care are tati bani sa plateasca.

Categoria posesorilor de BMW asumati, care stiu ce au in maini si stiu ce au sub capota nu isi vor pierde niciodata capul la volanul acestei masini si… daca isi doresc adrenalina, stiu pe unde sa calce acceleratia ca totul sa fie in siguranta.

Desigur, exista si BMW-urile mai noi cu barbati in toata firea care si-au uitat mintea acasa si au facut o bruma de bani pentru masina, dar nu si pentru combustibil asa ca scot masina din parcare in zilele de sarbatoare.

Un exemplu clar ar putea fi acest barbat care si-a scos BMW-ul cu numere rosii la plimbare in sat, in ziua de Paste. Asa cum spuneam mai sus, momentul perfect sa scoti masina din curte si sa le arati satenilor ce barbat ai devenit tu peste hotare si in ce mascul feroce te-ai transformat. Desigur, in jurul zmeului cu BMW de Valcea nu era nimeni, dar bag mana in foc ca pe locul din dreapta se afla o zana a satului care mai avea putin pana la orgasm vazand toate aceste fapte marete ale taranului cu bemve… pardon… masculului cu BMW.

Zmeul accelereaza si franeaza, in timp ce este filmat de camera de bord a unui barbat ce se afla in trafic. Probabil ca sub acoperisul pesterii sub care traieste nu a auzit de camere de bord, asa ca nu cred ca a luat in considerare si faptul ca ar putea fi filmat.

Soferul cu camera de bord reuseste sa evite toate momentele in care australopitecul cu BMW poate cauza accidente grave, asa ca sicana din trafic nu are un final trist… cel mai trist este faptul ca acesti oameni ai pesterii nu si-au gasit o marca auto pe masura inteligentei, ca sa nu mai denigram un brand respectabil...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter