Soferul unui Audi surprins cu 150 km/h in localitate. Radarul l-a surprins si politistii i-au aplicat o amenda zdravana!

Audi Radar Localitate

Cu toate ca radarul se afla chiar in spatele lui, un bucurestean in varsta de 28 de ani, ce conducea un autoturism marca Audi, a depasit pe linie continua cu 152 km/h, in mijlocul comunei Strejesti, Olt.

Amenda a fost uriasa, dupa cum va asteptati, deoarece tanarul se afla in comuna si rezultatul a fost suspendarea permisului pentru o perioada de patru luni.

Conform declaratiilor purtatorului de cuvant al IPJ Olt, Alexandra Dicu, soferul a fost prins in dimineata zilei de vinery, in timp ce politistii actionau pentru prevenirea accidentelor de circulatie dar si pentru cresterea sigurantei participantilor la traficul rutier.

Tanarul a incalcat de doua ori prevederile OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice si a primit o amenda in avaloare de 1.885 lei si permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 120 de zile.

"În această dimineață (vineri n.r.), aceștia au depistat în trafic, pe Drumul Național 64, pe raza comunei Strejești, un tânăr de 28 de ani, din municipiul București, în timp ce a efectuat o depășire neregulamentară, încălcând marcajul continuu. Totodată, acesta a fost surprins de aparatul radar deplasându-se cu viteza de 152 kilometri pe oră, pe raza localității.", a spus reprezentantul IPJ Olt.

Sursa: evenimentdeolt.ro

Newsletter

Whatsapp