Slimane Toubal a creat un concept Ferrari in stare sa-i convinga pe toti iubitorii marcii

Ferrari 250 Classic Concept Slimane Toubal

Poate ca, printre multele hobby-uri pentru care incercati sa va faceti timp, se afla si masinile. Poate va plac masinile controlate prin telecomanda radio, sau sunteti unul dintre cei la care toata lumea apeleaza atunci cand este vorba despre culori sau modele. Sau poate va plac modelele auto la scara redusa. Cine suntem noi sa judecam? Am trecut cu totii prin astfel de momente.

Nu suntem siguri daca Slimane Toubal face ceea ce face doar din placere dar, daca luam in considerare calitatea muncii sale, ne indoim serios ca a ramas la acest pas.

De fapt, nu stim prea multe despre acest adevarat artist auto, iubit in Spania, decat ca este mai mult decat talentat.

Cel mai recent proiect in care a fost implicat are legatura cu una dintre masinile sale favorite. Este vorba despre Ferrari, mai stim ca tine foarte mult la acest proiect si speram ca talentele sale sa nu se opreasca aici. Nu de altceva, dar am mai intalnit astfel de cazuri in lumea auto si nu ne-ar placea sa mai plangem dupa un artist de gen.

Toubal a creat, de-a lungul ultimilor ani, trei modele personale de Ferrari, concepte care sunt inspirate de modele mai vechi ale celebrului producator italian.

Mai exact, toate reprezinta versiuni diferite ale celebrului Ferrari 250, in trei variante pregatite pentru piata: California (versiunea cu acoperis), Malibu (binenteles fara acoperis) si, pentru ca nu se putea fara o varianta de competitie, Daytona (parca pregatit pentru o cursa oficiala).

Pe site-ul sau oficial, Toubal isi defineste noile modele ca fiind "neo retro design" si explica de unde s-a inspirat: din modelele Ferrari din anii '60.

In timp ce producatorii americani inca mai fac bani cu modele din alte vremuri, cum sunt Camaro sau Challenger, parerea noastra este ca aveam nevoie pe piata si de astfel de versiuni pentru Ferrari.

Grila fata cromata face parte, pe acest concept, din segmentul luminilor, lucru care da un aspect clasic celorlalte aspecte futuristice ale masinii, printre care si rotile absolut spectaculoase.

Ferestrele laterale de pe usile versiunii inchise sunt putin ciudate dar, avand in vedere faptul ca este vorba despre o varianta concept, putem trece cu usurinta peste ele.

Sa nu uitam, iata un mesaj pentru inginerii Ferrari: sunteti atenti la ceea ce se intampla? Nu ca ne-ar deranja in vreun fel ce se petrece in acest moment pe liniile de productie de la Maranello, dar nu e o idee deloc rea sa mai scoateti pe piata si modele retro, ca acestea.

Sa nu uitam, la final, sa-i multumim lui Slimane Toubal pentru atentionare si pentru frumoasele sale produse. Bravo din toata inima, domnule!!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CENTURA DE SIGURANTA: TOT CE TREBUIE SA STII
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Slimane Toubal

Newsletter