Noua Skoda Octavia Combi RS, spionata sub camuflaj in trafic. Cateva secunde mai tarziu a facut accident

Noua Skoda Octavia Combi RS, spionata sub camuflaj in trafic. Cateva secunde mai tarziu a facut accident

Cehii de la Skoda pregatesc o noua variata RS pentru modelul Skoda Octavia Combi. Insa testele stradale au fost oprite de un incident nedorit.

Noua Octavia Combi RS a fost surprinsa de cativa impatimiti auto, sub camuflaj, in Marea Britanie. La cateva secunde dupa ce a vazut ca este fotografia, pilotul de teste al celor de la Skoda a facut accident. S-a lovit frontal cu un automobil Opel Zafira, apoi un Volkswagen Golf a intrat in remorca pe care Skoda o tragea dupa ea. Din nefericire, fotograful de ocazie nu a reusit sa surprinda momentul accidentului si nici avariile suferita de masina.

Barbatul a incercat sa ajunga in zona accidentului, dar, la cererea celor de la Skoda, politia a inchis zona timp de aproximativ 40 de minute. Cand circulatia a fost redeschisa, masina fusese deja acoperita cu o prelata, sub care se puteau vedea urmele tamponarii in partea din fata

Lasand la o parte accidentul, noua Octavia Combi RS promite sa le aprinda imaginatia impatimitilor de masini. Grila frontala agresiva, suspensiile sport care ii ofera o garda scazuta si o evacuare dubla sunt doar cateva elemente distinctive ale nooului model, care va fi lansat la finalul lui 2020. Din punct de vedere al motorizarilor, Skoda a anuntat ca va pune la dispozitia clientilor doua variante de motor turbo de 2.0 litri, in patru cilindri. Cel pe benzina produce 241 CP si 370 Nm, in timp ce varianta TDI produce 181 CP si 380 Nm.

VIDEOCLIPUL ZILEI