Singurul Koenigsegg CCXR turquoise din lume a avut accident in Mexic!

Koenigsegg CCXR Accident

Da, ati citit bine, singurul Koenigsegg CCXR din lume de culoare turquoise a suferit daune serioase intr-un eveniment auto petrecut in Mexico City.

Nu avem prea multe detalii despre accident, dar o sursa locala ne-a informat ca hipermasina produsa in Suedia era condusa, in momentul evenimentului, de tatal proprietarului.

Daca ne luam dupa imaginile prezentate de presa locala, se pare ca soferul masinii a lovit, initial, un stalp de beton de pe marginea drumului, dupa care a intrat intr-o suprafata curbata din acelasi material.

Tocmai de aceea, putem observa cu usurinta daunele serioase de pe jumatatea frontala a modelului, dar nu avem, deocamdata, imagini si cu partea din spate.

La o privire mai atenta la partea din fata a modelului CCXR, dar si la aripa, suspensiile si portiera de pe partea dreapta, ne dam seama ca masina va avea nevoie de reparatii serioase. Pana si acoperisul a fost indoit si miscat de pe pozitia sa normala, in timp ce portiera fluture de pe partea pasagerului a fost afectata destul de rau.

Am facut cateva calcule si am ajuns la concluzia ca, daca platforma masinii, partea din spate sau propulsia nu au fost rau afectate, sunt sanse ca acest Koenigsegg sa fie reparat.

Chiar si in aceste conditii, suntem siguri ca va fi necesar ca masina sa fie trimisa acasa, la Angelholm (Suedia), pentru ca de "operatie" sa se ocupe specialistii marcii.

De ce am tinut neaparat sa vorbim despre aceasta masina? Pentru ca iese in evidenta fiind, asa cum v-am spus deja, vopsita intr-o culoare neobisnuita: turquoise. Ea a fost comandata chiar asa de fostul prim-ministru din Qatar, Seicul Hamad Bin Jassim Bin Jabr Al-Thani si a iesit in evidenta, pentru prima oara, atunci cand a fost blocata de politie, in Londra (in 2010), pentru parcare ilegala.

Cativa ani dupa aceea, proprietarul a tot incercat sa o vanda prin Al Ain Class Motors din Dubai, dar nu stim cum a ajuns in Mexic si cine este proprietarul actual.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter