Un McLaren 675LT Silica White cu 675 CP pentru Drake

Drake McLaren 675LT

Asa cum v-ati obisnuit, de-a lungul timpul am tot postat fel de fel de topuri printre care si topuri despre masinile vedetelor de peste hotare. De data aceasta ne concentram putin asupra unui rapper: Drake.

Daca numele nu va suna cunoscut, va spunem doar „Hotline Bling”. Gata? E ok, putem continua in acest caz.

Ultima achizitie a lui Drake este un McLaren 675LT. Un McLaren 675LT alb. Ce poate sa fie mai frumos decat contrastul? Si nu, nu-mi sariti in cap pentru ca nu sunt rasista. Pur si simplu arata foarte bine o masina alba atunci cand se da jos din ea un negru.

De ce un McLaren 675LT? Pentru ca daca masina asta fuge, fuge datorita a 675 CP si a unui cuplu motor de 700 de Nm. Acul din vitezometru se va opri intotdeauna la 330 de Kilometri daca Drake va dori sa-i testeze absolut toate puterile. Si nu ne indoim ca asa va face.

McLaren 675LT atinge suta de kilometri pe ora in 2.9 secunde. Drake nu are un flow prea rapid cand isi canta versurile, avand in vedere ca este ceva mai asezat fata de ceilalti rapperi, chiar si atunci cand tine sa-ti puncteze ceva foarte tare sau sa-ti explice cum a stat treaba cu el si de unde a plecat. Ai putea asculta „Worst Behavior” si-mi vei da dreptate. Asa ca un 675LT poate sa compenseze putin lentoarea din rap.

675LT are un motor cu o capacitate de 3.8 litri si opt cilindri in V. Dispune de sistem Twin-Turbo si un design demential.

Chiar daca este o masina scumpa, McLaren 675LT are un look destul de agresiv si tine sa-ti aminteasca de privirile intepatoare din ghetouri. Asa ca Drake nu prea vrea sa uite de unde a plecat, chiar daca se spune despre el ca a trait intr-o zona destul de frumoasa a orasului Toronto si nu prea i-a lipsit nimic atunci cand era mic.

Toata masina cantareste in jur de 1230 de Kilograme, cu 100 de Kilograme mai putin decat modelul 650S. Cum au reusit sa faca asta? Prin simpla atentie la detalii, McLaren reduce din greutate, oferindu-i monstrului pe patru roti sticla de 1 mm grosime. Structura aerodinamica ii ofera un plus de 40% rapiditate atunci cand calci acceleratia. Grilele ce incadreaza fantele de aerisire de pe fata si spate sunt confectionate din fibra de carbon, iar sistemul de evacuare este construit din titaniu. Pragurile sunt gravate cu logo-ul „675LT”, interiorul este prevazut cu piele alcantara, iar comenzile sunt de tip touch, astfel Drake are nevoie de o simpla atingere ca sa actioneze comenzile acestei masini.

In concluzie, Drake conduce un McLaren 675LT, Silica White, caci asa se numeste culoarea de pe masina. Daca vrei asa ceva, trebuie sa-ti spun ca mai e disponibil in nuantele Chicane Grey, Napier Green, Delta Red si McLaren Orange. Insa nu e cazul sa ne speriem prea tare, avand in vedere ca McLaren stie ce se poarta in ultima vreme, vei gasi pe site si un configurator, deci daca dispui de ceva imaginatie si vrei o masina personalizata se poate si asta.

Din colectia lui Drake de masini mai fac parte modele ca Bentley, Rolls-Royce, un Lamborghini Gallardo si un Bugatti Veyron.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Mercedes-AMG E 63 S T-MODELL: RIVAL PENTRU AUDI RS6?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter